Puchol II i Monrabal, la parella finalista de la Copa Diputació l'any passat, ha guanyat esta vesprada a l'equip de Francés i Fèlix per 60-40 al trinquet de Borriana. En la seua primera partida al torneig, el rest de Vinalesa i el mitger de Vilamarxant han hagut de suar de valent per aconseguir el triomf, molt disputat fins al final.

Francés i Félix, sabedors de la importància de la partida per als seus interessos, han plantat cara des del principi. De fet, la partida ha arribat a estar 40-35 per als rojos (Puchol II i Monrabal), sense que estiguera clar quin seria el resultat final. Tanmateix, el de Vinalesa ha accelerat el ritme en els últims jocs i junt a l'encert de Monrabal han col·loquat el marcador final en el 60-40 que els posa al capdavant del Grup A, junt a Pere Roc II i Jesús.

Amb este resultat, Francés i Félix tenen molt complicat classsificar-se per a les semifinales, ja que acumulen dos dorrotes consecutives.

La Copa Diputació torna el divendres a Dénia (18.30), on Pere Roc II i Jesús jugaran contra Santi de Silla i Santi de Finestrat, encara inèdits en la competició.