El Campionat Autonòmic de Galotxa, gran Trofeu El Corte Inglés, enfila la seua última setmana de competició. En la categoria absoluta, després de que l'equip de Quart de les Valls es desfera de Beniparrell en la primera semifinal, Foios va vèncer 70-65 al conjunt de Faura i va aprofitar la mínima ventaja aconseguida en la partida d'anada al Camp de Morvedre. Amb estos resultats, Kiwa Quart A - Inmob. Palanca Foios A serà la gran final que el pròxim dissabte es celebrarà al carrer de pilota de Godelleta.

De fet, esta vesprada es presentaran totes les finals corresponents a les categories de carrer. A les 20.00 h., en el El Corte Inglés del carrer Colón de València, es presentaran les últimes finals de l'actual edició del campionat.

A més de la final absoluta entre els vigents campions, Quart de les Valls (18.00 h.), i el altra vegada aspirant, Foios, la partida prèvia del dissabte serà la corresponent a la categoría juvenil, on Beniparrell i Montserrat (16.45 h.) repetiran la final de l'any passat, en la qual els de l'Horta Sud s'emportaren finalment el triomf. Estes dues partides es jugaran en el carrer de pilota de Godelleta la vesprada del pròxim dissabte.

El diumenge la localitat de la Foia de Bunyol viurà una intensa jornada, ja que pel matí es jugaran les finals corresponents a quarta i tercera, mentre que per la vesprada les partides de segona i categoría femenina serán les encarregades de tancar el campionat.