Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

Medalles d'or en l'Eurojove

La competició finalitza hui a Tavernes Blanques amb un clar domini valencià

Continua a Tavernes Blanques el III Eurojove de Pilota a Mà. Hui finalitza amb les finals de One Wall en totes les categories masculines i femenines, i amb l'entrega de trofeus. La competició de Joc Internacional, una de les modalitats oficials de la CIJB, ha estat dominada per les seleccions valencianes. Es va jugar el passat dimecres. Especialment emocionant fou la victòria de les xiques en la final contra Holanda. Dirigides per Vicent Molines remuntaren un 4/5 per acabar guanyat per 6 a 5. Magistral Mar de Bicorp, en el traure com en el rest, i que amb Ana, Amparo, Victòria i Fanni, Sanchis, Joanam Narta i Nerea completaren una gran partida.

En la categoria masculina la final enfrontà a valencians i italians amb clara victòria dels primers per 6 a 0. Una selecció que, amb Giner, Sacha, Seve, Julio, José Ramón, Jose Luis, Cardona i Diego ha estat molt superior. Les xiques també conqueriren ahir l' or en la modalitat de raspall que ha estat l' especialitat autòctona aportada pel país anfitrió.

Els xics sub'19 guanyaren sense excesius problemes la competició de Joc Internacional que es juga en un camp de futbol. Derrotaren en la final a Itàlia per un contundent 6 a 0. Una sel.lecció que, amb Giner, Sacha, Seve, Julio, José Ramón, Jose Luis, Cardona i Diego ha estat molt superior i que es pot considerar amb molt de futur. Hi ha qualitat i joventut de sobra per al futur de la selección absoluta.

Una de les partides més esperades era la final de Llargues, modalitat que es jugava per primera volta en estes competicions dels joves i que enfrontà, tal i com estava previst, les formacions de la Comunitat Valenciana i de Bélgica. Una rivalitat màxima. La final començà de manera favorable per als belgues que col.locaren un 0-2 en el marcador a un total de sis jocs.

Reacció valenciana

La reacció valenciana fou fulminant i convençuts de les seues possibilitats voltejaren el marcador que acabà amb un clar 6-3, definitu. Feia molt de temps que els valencians no guanyaven els belgues en esta especialitat. Ho ha fet una jove selecció amb molta qualitat i molts braços.

Compartir el artículo

stats