El Trinquet de Sueca ha sigut el triat per al començament del XXXII Campionat Individual d´ Escala i Corda. La Federació ha optat enguany per ampliar fins a vint els pilotaris que hi participaran. El torneig es dividix en tres fases. En la primera participaran un total de deu pilotaris, en la segona els dos millors de la primera, més sis noves incorporacions. Encara restarà una última fase en què s'incorporaran els quatre últims pilotaris, Puchol II, Soro III, Marc i Miguel. Es registra enguany la volta a la màxima competició de Genovés II i de Fageca.

De moment, només s'han donat a conéixer el calendari de joc de la primera fase en què participen les jóvens realitats com el futur campió sub 23; Bueno, De la Vega, Ferrer, Monrabal, Pablo de Sella, Santi de Silla, Pablo de Borriol, Francés i Nacho. Només dos d'ells tindran el privilegi d'accedir a la següent fase. Els trinquets de joc d'esta primera fase són els de Sueca, Vilamarxant, Benissa, Borriana i Guadassuar.

La competició finalitzarà abans del començament del Mundial de Colòmbia, a mitjan novembre i al que acudiran alguns dels jugadors que participen en esta màxima competició individual. La primera partida serà en Sueca, el dia 15 de setembre, amb Bueno enfront del campió sub 23. Les dos partides finals d'esta fase de jugaran també en Sueca el dia 29 de setembre.

Torneig de Frontó

La parella de Pere Roc i Pasqual ja s'han classificat per a la final del Trofeu Diputació de Frontó. Han vençut en les dos confrontacions de la fase eliminatòria a les parelles de Moltó i Adrían i a la de De la Vega i Adrián de Quart. La pròxima cita competitiva serà el diumenge a Vinalesa on Puchol II i Roberto s'enfrontaran a Genovés II i Carlos. Una victòria de Puchol II, els col·locaria en la final. El títol es decidirà el diumenge 17 de setembre a Almussafes.