Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Emprentes en el fang

Hui he llegit als periòdics del Camp de Morvedre les expectatives de l'ocupació al Camp de Morvedre. Esta comarca ha sigut històricament una comarca de creació d'ocupació: que se'n va caminant cap a vies de subdesenrotllament. No era la primera vegada que escoltava estes qüestions, un amic meu que treballa a Reus (castellano-parlant) em deia que el Port de Sagunt s'anava a convertir en una ciutat dormitori. En estos moments quasi tots els diplomats i llicenciats estan començant a treballar en altres països de la Unió Europea.

Tot açò és molt preocupant, però més preocupant encara és que l'Ajuntament de Sagunt, després de tants anys del tancament de AHM, obsesionat pels títols: no sap a quin sector productiu pertany.

De moment funcionen algunes empreses amenaçades per ERE, però mantenen l'equilibri empresarial, gràcies al sector terciari, sobretot el turisme. En este moment les coses per molt que mires no tenen bona pinta; una cosa que pareixia feta finalment ha quedat en un no res (la Ciutat de les Arts Escèniques). Són les emprentes en el fang que deixen els arbres de cítrics.

Compartir el artículo

stats