Benvolgut Vicent: El motiu d´escriure´t esta carta no es per a retrucar-te la cantitat de mentires que amolles en el teu libel sobre mi (de a on t´has tret que yo vinc de la Falange?) o sobre el GAV. Ni pel fum de bovades que han eixit de la teua boca des de la ya famosa presentacio. Ho faig perque veig que tens un cacau mental que no t´aclarixes ni tu. Com se pot escomençar un llibre que pretenc ser rigoros negant algo tan evident com es el teu passat blavero?

Que renegues dels teus pares per que eren «anticatalanistes, conservadors i de classe mija... que tenien por de que els catalans les furtaren la paella, la llengua i el port», me pareix fatal, pero allà tu i la teua consciencia (encara que dupte molt que tingues). Ara, que negues la teua estreta vinculacio en el GAV, ya me pareix massa inclus per a tu. Que mai has militat en el GAV te l´accepte perque mai pagares les quotes. Pero que mai has colaborat en «el blaverisme», no home, no. Tu vares colaborar en mosatros, molt i de moltes formes.

M´estic referint, per eixemple, a les teues entusiastes colaboracions en la revista Som, (l´ultima en el nº 212 ). M´enrecorde quan acodies tots els dilluns a la seu del GAV a fer-li entrega al llavors vocal d´Accio, Miquel Real, dels diners que tu desviaves dels fons que González Lizondo te donava per a les JJUV que presidies. Aportacions que tu sabies se empleaven per a fer accions de carrer. Tot aço, i encara mes, ya va ser denunciat publicament en el Som de giner de 2003.

Tambe dius que vares ser «declarat inocent en un jui de faltes per una presunta pintada». No sigues trapatroles Vicentet, que yo estava en tu eixa nit. Mos varen agarrar pintant la frontera del camp de Mestalla («Olimpisme si, catalanisme, no» i «España 92, Valencia 0»). Anares a jui perque te pillaren en l´esprai en la ma , i vares ser absolt perque el Valencia CF, no denuncia els fets. D´aquella epoca podriem parlar molt, de quan anaren, tu tambe Vicent, a boicotejar el pas de la antorcha olimpica per la Creu Coberta (en aquella epoca estaves a favor dels boicots com a forma de protesta), les pancartes dins de Mestalla o les reunions fins a altes hores de la matina en la seu del GAV ideant accions desgavellades en tants amics blavers que dupte molt que ara t´atrevixques a negar-ho.

Tots tenim un passat, i el teu es blau, molt blau. Pots fer tot el victimisme que vullgues, i te deixen, a vore si a la proxima te coloquen en un puesto d´eixida en les llistes del Bloc i pots deixar de passar les hores mortes en el teu despaig enchufat del MuVIM. Pero lo que mai podras fer es borrar la teua vinculacio en el GAV.