El president de la Generalitat Valenciana durant huit anys i després de tres majories absolutes, deixa el càrrec com el primer dels valencians. Quasi tres anys patint una grossera operació de contaminació orquestrada des de la connivència del ventilador socialista. Filtracions i indefensions, conjectures i manipulacions dirigides contra el bastió electoral del PP, la Comunitat Valenciana. I arribant a atrevir-se a atemptar contra l´honorabilitat del president.

Francisco Camps és una persona honrada, ho és de dalt baix, dels peus al cap, com a president de la Generalitat i com a ciutadà. Unes virtuts que han quedat intactes davant unes suposicions injustes i malèvoles, i que amb la seua valenta decisió reforça més encara la seua figura política i personal.

Allò vertaderament indignant és que tots aquells que ho coneguem, aquells hòmens i dones que han votat per ell, aquells valencians i valencianes orgullosos d´haver tingut un president com ell, sabem de ciència certa de la integritat de Paco Camps. I per això tenen sentit estes lletres, per a denunciar públicament la injusta i repugnant operació inventada contra la seua persona.

I que no s´enganye ningú, el que s´ha fet amb el president és una persecució únicament política, pròpia d´actituds mafioses i comportaments foscos; com no són capaços de guanyar netament unes eleccions utilitzen qualsevol ressort del poder públic o mediàtic, de les institucions de l´Estat o dels generadors d´opinió, per a imposar la seua maquiavèl·lica voluntat.

Pareix que la voracitat dels instigadors d´esta caça de bruixes no ha conegut límits i volen fer-nos creure que Francisco Camps, ha posat en joc el seu immaculat full de servicis i el seu prestigi personal i polític. Un insult a la intel·ligència i un afront a la voluntat democràtica del poble valencià.

Camps és innocent. I ha decidit posar final a este malèvol i tortuós recorregut. Sincerament pense que si s´haguera arxivat l´experpent dels tratges, la trinxera mediàtica composta per El País i Pedro Jota hagueren acusat de tancar en fals el tema i mai ens haguérem alliberat de la catalineta d´aguantar tant d´abús i insult. Filtrar, mentir, acusar i embrutar és a què s´han dedicat durant dos anys llargs esta brigada governamental que baix el lema de l´acaçament i derrocament no hi ha deixat de dinamitar el bon nom de les nostres institucions i la nostra terra. I no volen acceptar que este negociat està totalment amortitzat, primer perquè la gent no és panoli i s´adona que això dels tratges és una sobirana estupidesa, i segon perquè hem assistit en unes eleccions on el projecte de Camps i el PPCV per a la Comunitat Valenciana ha arrasat a tots els nivells i latituds. I els vots són raons, ja que és el sentir de la nostra terra…

Jo he estat i estic amb Camps. Defenc públicament un valencià l´honorabilitat del qual està injustificadament en dubte per un assumpte fals, fruit d´una cacera política i amb l´únic objectiu de vexar el president. Ho he dit i ho mantinc, la veritat no es pot ocultar i l´honradesa de Paco Camps quedarà acreditada amb el pronunciament final favorable, l´absolució. Que ningú tinga el menor dubte. Els valencians no ho tenim i ho hem demostrat. Tot el Partit Popular i la immensa majoria dels valencians estem amb Camps. Amb el cap clar i el cor fort. Bon vent i barca nova, president!