Poc a poc l'indignació anava pujant-me al vore de quina manera més impune els representants municipals en el meu Carcaixent, en conte de treballar pel be de la població, ho feen en benefici propi. Això me donà peu per a, junt a un bon grapat de carcaixentins insatisfets, montar una candidatura per a conseguir que els qui governaven el municipi escoltaren directament la veu del poble.

Podia haver-me enrolat en qualsevol dels partits que tenien representació. Allí estaven els partits d'àmbit estatal del bipartidisme, junt a un atre que es dia valencià per molt que no acabava de fer-ho creure. Encara que pareixia lo més fàcil, no em vaig conformar en entrar en el joc d'uns partits contaminats, per gojar habitualment del poder.

Lo que volia, per lo que lluitava, era donar-li un aire nou al consistori. Dotar d'una veu fresca i no contaminada al dia a dia municipal, a on la reivindicació fora la que els veïns realment volien, sense que els interessos de les formacions polítiques, pròpies o alienes a Carcaixent, s´interpongueren a l'hora de prendre les decisions que demandaven els meus conciutadans.

Aixina, de la mà d'Units per Valéncia, vaig entrar en el consistori i la meua veu fon clara i rotunda contra totes les injustícies que s'estaven cometent.

Resultava ben senzill pensar i actuar sempre en positiu. Aixina, poc a poc i en la força que els vots m'han otorgat, he conseguit denunciar totes aquelles accions que haurien quedat impunes de no tindre representació municipal.

En pro de la força necessària, UxV, per ad estes eleccions generals, ha decidit unir-se en una coalició electoral en el valencianisme sensat, junt a Poble Democràtic, Gent de Benifayó, Independents de Montroy, Gent en Positiu i totes aquelles formacions que han demostrat que el seu anhel és Valéncia i lo valencià.

Convençuts de que la veu dels valencians ha d'entrar en les Corts Generals, la Coalició Electoral En Positiu està ací disposta a fer d'altaveu de les inquietuts pròpies, d'una manera directa, sense aliances estranyes ni dependències de fòra que canvien les ànsies valencianes en ares d'uns interessos diferents. Perque les necessitats valencianes han de dir-se directament a la cara, en una veu clara i lliure de directrius preses en unes atres comunitats.

En Positiu, sense que des de Madrit o Barcelona canvien les nostre llegítimes aspiracions de finançació, infraestructures, reconeiximent identitari i respecte al nostre poble i a la nostra cultura diferent i diferenciada. En Positiu s'oferix al poble valencià, tots units per Valéncia en gent de Benifayó, Montroy, Carcaixent, Benicull i de totes les demés poblacions valencianes, en l'única condició de ser gent que actua en positiu en pro de Valéncia i els valencians.

Ara, a l'hora de votar, fes-te totes les consideracions que vullgues. Només te demane que no ho faces sense pensar, i recorda que lo més convenient és fer-ho En Positiu, ara i sempre.