Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L´hora dels grans en l´Individual

Genovés II i Salva es juguen l´accés a la següent ronda hui a Massamagrell - Soro III no renuncia a la lluita per recuperar la corona

Soro III es trobava molt a gust entre les mítiques figures de la pilota que es juntaren diumenge passat al trinquet del Tio Pena, amb motiu del setanta aniversari de la seua inauguració. Ell mateix pertany a una de les nissagues més estimades al món de la pilota valenciana. Si son tio fou un dels grans, ningú no pot negar que Quico ha superat al millor de la família. Ha estat campió individual en quatre ocasions i ha arribat a la final en sis. Pocs poden presumir d´eixe historial.

Entre opinions sobre el passat, el present i el futur de la pilota, un desig interior que no pot amagar. Quico té entre cella i cella el campionat Individual; recuperar el cetre que va perdre l´any passat davant el company de Vinalesa. «Aixó sempre està ahí i per la meua part no quedarà. Eixe és el meu objectiu principal en estos moments. I trobe que tinc possibilitats».

Ahir es feia el sorteig per a emparellar la fase de quarts de final en la seu de Bankia amb la presència de responsables de l´entitat bancària i el president de la Federació. És el moment en que entren en joc les primeres espases. Moment de Puchol II, Soro III, Miguel i Marc. Probablement, un d´ells serà el futur campió. Favorit, a hores d´ara, és el rest de Vinalesa. Però, diumenge escoltaren les paraules de Soro III, que acudeix disposat a lluitar. Marc, el jove de Montserrat, arriba en un moment extraordinari, encandilant cada dia més. I Miguel sempre és una garantia que pot aprofitar qualsevol resquici per a imposar la seua indiscutible qualitat.

El calendari ens oferix vàries partides carregades d´interés. El 12 d´ octubre, al trinquet de Massamagrell, Miguel de Petrer s´enfrontarà davant el guanyador de la partida que el 7 d´ octubre medix a Pedreguer a Fageca davant Pablo de Borriol.

Puchol, vigent campió, disputarà la seua primera partida al trinquet de Vilamarxant divendres 13 d´ octubre i ho farà davant el guanyador de la partida entre Pere Roc II i Giner, que es jugarà el 7 d´octubre, també a Pedreguer.

Marc de Montserrat jugará en el renovat trinquet de Pelayo el 14 d´octubre i ho farà davant el guanyador de la partida entre Genovés II i Salva que es disputarà, esta mateixa vesprada, al trinquet de Massamagrell.

L´ entrada de Soro III es reserva per al 15 d´octubre, diumenge, al trinquet de Sueca. Jugarà davant el guanyador de la partida entre Santi i Bueno, que es jugarà el divendres 6 al trinquet de Dénia.

Així es que ja podem començar les especulacións dels favortis per a colocar-se en les semifinals.

Compartir el artículo

stats