Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tot o res en l´Edicom de Galotxa

El factor canxa serà decisiu en l´eliminatòria de quarts de final en el Campionat Interpobles

Tot o res en l´Edicom de Galotxa

Els carrers de pilota de Meliana, Foios, Borbotó i Beniparrell seran escenaris determinants per a conèixer els pròxims semifinalistes en la màxima categoria del Campionat Interpobles de Galotxa, gran Trofeu Edicom.

El primer cas, l’enfrontament entre Caixa Popular Meliana i Lanzadera Montserrat, va tancar el primer capítol amb victòria dels jugadors de la Ribera, que defensaran el 70 a 30 aconseguit en la partida de la setmana passada.

Idèntic resultat va deixar el duel entre Electrofassar Massalfassar i la Inmobiliaria Palanca Foios, estant este equip molt mermat per les baixes i que va presentar una alineació de circumstàncies. L’eliminatòria es decidirà demà per la vesprada en el carrer de Foios.

Borbotó, en el tercer emparellament de quarts, rebrà al seu carrer al Xato Quart de les Valls. El resultat de la partida d’anada sembla que serà determinant, ja que l’enfrontament viscut al carrer de la població del Camp de Morvedre es va tancar de manera molt favorable als de Quart: 70 per 15.

L’Ajuntament de Beniparrell també hauria de recórrer a l’èpica en la partida que es disputarà aquesta vesprada al seu carrer davant l’Ovocity Marquesat. Els equips han avançat de mutu acord la segon part de l’enfrontament, que va deixar un 70 a 30 favorable als actuals canpions, el Marquesat, en la primera partida.

Si els favorits feren bons els resultats de les partides d’anada, les semifinals ens deixarien l’enfrontament entre els equips de Marquesat i Montserrat, i entre els de Quart i Massalfassar.

Juvenils i altres categories

En juvenils, Beniparrell, que va guanyar en casa al Borbotó (50 a 25), Marquesat, que no va permetre sumar cap joc a Quart de les Valls, Montserrat, que deixà a Massalfassar en 25, i Meliana, que va derrotar per la màxim al Foios, són els equips que apunten a jugar la següent ronda d’eliminatòries.

En la divisió de plata, són el Meliana B i Les Valls A els que marxen en primera posició dels seus grups, per davant del Marquesat B i Meliana C, respectivament. Foios i Godelleta són els líders en solitari en tercera, mentre que la quarta categoria està encapçalada per Quart B i Foios E.

Riba-roja mana al trinquet

Respecte a la competició en trinquet, el Riba-roja A i Alfara de la Baronia, vigent campió en primera, empaten en la primera plaça del grup amb tretze punts, seguits un punt per darrere per l’Algímia d’Alfara.

En la divisió de plata són Manises A i Lliria A els liders dels grups de competició. Sent Moixent, Riba-roja D i Xilxes B qui encapçalen la tercera A, mentre que en tercera B ho fan Tamborí de València, la Pobla de Vallbona C i Manises D.

Compartir el artículo

stats