Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Rafelbunyol ja espera les finals del Diputació de Raspall Parelles

En la categoria absoluta el Rafelbunyol A guanyava al Lloc Nou d´en Fenollet en l´anada de semifinals, sense deixar sumar cap jocs als seus rivals, i tenen més a prop jugar la final en el seu poble, on guanyar el torneig completaría la festa. La tornada tindrà lloc el cap de setmana en el trinquet de Fenollet. En l´altra eliminatòria el Bicorp A, que s´enfrontava la setmana passada a Xeraco al trinquet de la població de la Canal de Navarrés, ja està en la final. Una lesió en l´esquena obligava al punter Juan de Xeraco a abandonar la partida, i amb açò donar per perduda la eliminatòria. Victor i Borja, integrants del Bicorp, tornen de nou a una final en els autonòmics.

La segona categoria compta ara mateixa amb l´Oliva A i el Gavarda A com a favorits per a jugar la final. Ja que derrotaren en l´anada a l´Ontinyent A i l´Otos B, respectivament. La Vall C i Muro s´avançaren en la primera eliminatoria de tercera davant Alzira i La Vall D. Igualment feu el Montserrat en quarta A davant el Castelló de Rugat. Les primeres partides en quarta B deixen com a posibles finalistes al Polinya B i C.

Respecte a la divisió de plata femenina el Moixent C i el Montserrat B aconseguia igual resultat, 25 per 10, davant el Beniparrell C i el Beniparrell B en l´anada de semis. En tercera son Meliana A i Oliva C qui jugaran la primera semifinal, sent la segona entre Borbotó C i Beniparrell D. En quarta A es Meliana G qui apunta a la final, després de deixar en 10 al Beniparrell E. Beniparrell F guanyava per la mínima al Borbotó D. Per últim, en quarta B, Favara i Campello tancaven l´anada en un 25 per 15.

Compartir el artículo

stats