Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Genovés II: "Hi ha dies que em costa anar a jugar"

«La pilota està exactament igual que fa 40 anys; necessitem un canvi d´infraestructures, de persones i de idees», assenyala el jugador de la Costera

Genovés II: "Hi ha dies que em costa anar a jugar"

«Les meues ganes de competir estan intactes, però tal com estan les coses al trinquet, hi ha dies que em costa anar a jugar». José Cabanes «Genovés II» (El Genovés, 34 anys), va repassar l´actualitat de la pilota valenciana ahir en la seua visita a Levante-EMV.

El jugador de la Costera, una de les veus més autoritzades dins del vestidor, va mostrar els seus dubtes sobre els actuals canvis a la gestió del món professional. «No ens donen massa explicacions. El problema de no gestionar bé les coses és que al final de tot estan les persones. Som els jugadors els que estem pagant-ho. Tenim molta incertesa. No sé si en gener jugaré per a Valnet, per a la Fundació o per a la Federació... S´han de posar d´acord per a que els jugadors estigam tranquils, perquè som els actors principals. La meua visió és que està fent-se molta força per a que res canvie. Estem igual que fa un anys. Diuen que la Fundació és la solució, però jo no veig que solucione el vertader problema», va explicar.

Genovés II, que en maig complirà 20 anys com a professional, va subratllar que la pilota necessita canvis més profunds. «No veig la llum al final del túnel. Qualsevol treballador sap el que passarà a la seua faena el dia 1 de gener. Nosaltres no. Si volem que la pilota siga un esport d´èlit, per ahí no anem bé. A tots els que estan al voltant de la pilota, si tots volem la pilota, cal deixar de banda els nostres egos. La pilota necessita molts canvis perquè tenim vicis adquirits. Estem exactament igual que fa 40 anys. Necessitem canvis d´infraestructures, de persones i d´idees. La pilota sempre ha sigut un món tancat i si seguim així es quedarem a soles», va incidir el rest del Genovés.

Poc més d´un any després de la seua reaparició, Genovés II va definir la de 2017 com una temporada amb «altibaixos», i va assegurar que encara es veu amb força i il·lusió per jugar els pròxims anys.

Compartir el artículo

stats