Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Lliçons magistrals a la catedral

El Trofeu Mestres reuneix a Pelayo als deu millors jugadors de l´any en una competició curta però intensa - Hui es juguen les dues semifinals i el matí del 24 de desembre es disputarà la final ? Pere Roc II, Félix i Carlos són els vigents campions del torneig

Lliçons magistrals a la catedral

El trinquet Pelayo imparteix hui una doble lliçó magistral. Deu catedràtics de l´escala i corda es reuneixen esta vesprada a la catedral de la pilota en el XI Trofeu Mestres 2017 - Gran Premi Sabadell, que congrega a les figures de la temporada en un torneig curt però intens. Les dues semfinals es disputen esta vesprada i la final serà la vespra de Nadal, el matí del 24 desembre (11.30 h.). Qualsevol pronòstic per a eixa partida és un atreviment arriscat.

En la primera semifinal, Soro III i Félix s´enfronten a Genovés II, Javi i Tomás II. El de Massamagrell, campió de l´Individual, es junta amb el mitger de Dénia, campió de la Lliga i vigent guanyador del Mestres. Una parella explosiva que mesura les seues forces davant d´un trio de plenes garanties. Genovés II, campió del món de pilota a mà, estarà acompanyat per la potència de Javi i l´oportunisme de Tomàs II. La partida promet i molt.

En la segona semifinal, Puchol II i Pere jugaran contra un equip amb dos dels actuals campions de la competició com Pere Roc II i Carlos. Entre ells, al mig, estarà Santi, que ve de brillar en el Savipecho amb el rest de Benidorm. En els rojos, el rest de Vinalesa torna a una gran cita amb l´escala i corda després del seu viatge a Nova York, amb ganes de demostrar quina és la seua modalitat. Pere, amb problemes al nas després d´una pilotada fa unes setmanes, aportarà la seua pegada. Els blaus, però, auguren una dura batalla. Pere Roc II, possiblement el jugador més en forma durant tot l´any, sap compenetrar-se bé amb Santi, que també està aprofitant un moment pletòric. Va ser el millor al Mundial de Colòmbia. Carlos de Genovés, a la punta, es sinònim de quinze en un trio tan compensat.

Els mestres que superen hui la prova tindran l´examen final el matí del diumenge 24 de desembre, vespra de Nadal. Serà l´última classe abans d´agafar unes dolces i merescudes vacances.

Compartir el artículo

stats