Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Les parelles obrin el ball de la Lliga

Soro III i Santi s´enfronten a Puchol II i Nacho en la primera partida del campionat en una de les «nits màgiques» del trinquet de Vila-real (23.00 h.)

Les parelles obrin el ball de la Lliga

La música de la XXVII Lliga Professional d´escala i corda començarà a sonar esta nit al trinquet municipal de Vila-real (23.00 hores). Sobre les seues lloses, les dues parelles de la competició, amb les dues figures més destacades del moment, obriran el ball d´un torneig que promet un ritme emocionant. Serà en altra «nit màgica» al Salvador Sagols, que espera un ple absolut.

A una banda de la corda i amb la faixa roja, Soro III (Massamagrell, 33 anys) i Santi (Finestrat, 32 anys). A l´altra, de blau, Puchol II (Vinalesa, 26 anys) i Nacho (Beniparrell, 28 anys). Dos dels equips amb mans per lluitar fins al final pel títol, que enguany es decidirà a partida única en el mes de març.

En la parella de Soro III i Santi brilla l´experiència. El rest de Massamagrell ha jugat tres de les últimes cinc finals, dos d´elles en parella. Només amb Jesús, en el 2013, va poder conquerir la Lliga. Casualment, va ser davant un trio encapçalat per Puchol II.

Altra coincidència és que Santi va guanyar la seua única Lliga, ara fa tres anys, fent parella amb el rival de hui, Puchol II.

El de Vinalesa, amb eixe campionat de 2015 al currículum, busca el seu segons triomf amb Nacho com a mitger. Fins ara, el de Beniparrell havia jugat com a punter en la Lliga. De fet, en eixa posició es va proclamar campió en 2010, amb Genovés II i Salva, quan només tenia 21 anys.

La partida d´esta nit, sense pronòstic després dels recents enfrontaments entre Soro III i Puchol II a Pelayo, serà la primera de les 15 que s´han de disputar en la fase regular del campionat. Dels sis equips participants, els quatre primers es classificaran per a les semifinals, que al igual que la gran final es decidiran a una única partida. Sense marge per a l´errada.

Demà, el torn de Petrer

Petrer acull demà el segon duel de la Lliga, protagonitzat pel trio de Pere Roc II, Jesús i Carlos II i el de Francés Javi i Bueno. Serà per la vesprada (18.30 h.), en la partida especial del dissabte al municipi de la comarca del Vinalopó Mitjà.

La fase regular del circuit també visitarà els trinquets de Benissa, Sueca, Pedreguer, Benidorm, Guadassuar, Murla, Borriana, Dénia, Vilamarxant, Massamagrell, València, Xàbia i Bellreguard abans de les semifinals.

Compartir el artículo

stats