Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Puchol II es classifica com a líder i Genovés II s´acomiada de la Lliga

Les semifinals es defineixen hui a Xàbia i Bellreguard, on quatre equips es juguen tres places

Puchol II es classifica com a líder i Genovés II s´acomiada de la Lliga

L´equip de Genovés II, Félix i Monrabal és el primer en caure eliminat en esta igualada Lliga Bankia d´escala i corda. El trio va guanyar ahir al trinquet Pelayo davant De la Vega, Raúl i Álvaro (en substitució dels lesionats Puchol II i Nacho), però ho va fer per un 60-55 que només el permet sumar 2 punts. Amb això, l´equip de Genovés II es queda amb un total de 5 punts, un registre insuficient per a classificar-se per a les semifinals.

Per contra, el punt que De la Vega, Raúl i Álvaro van amarrar ahir implica que Puchol II i Nacho, els titulars en l´equip de Vinalesa, s´asseguren passar a les semifinals amb la condició de líders.

Les altres tres places per a les semifinals es definiran hui en una jornada d´infart, amb dues partides en les que els quatre equips tenen opcions de passar a la següent ronda.

A les 11.30 hores, el trio de Marc, Pere i Tomás II jugarà contra el de Pere Roc II, Jesús i Carlos a Xàbia. Els dos equips estan empatats a 6 punts i una victòria els assegura el bitllet a semifinals. Tanmateix, el que perda haurà d´esperar al que ocorrega unes hores després a Bellreguard. Allí s´enfronten, a partir de les 16.30 hores, la parella de Soro III i Santi davant el trio de Francés, Javi i Bueno. Els dos tenen 6 punts, pel que el triomf els dóna accés a les semifinals. Per contra, els que caiguen hauran de fer comptes amb el trio derrotat a Xàbia. Si existeix un empat (a 3 o 4 punts) entre ells, primarà el resultat en la partida entre ells disputada en la fase regular.

Moltó, a les semifinals en raspall

En raspall, el trio de Moltó va guanyar al de Montaner (25-15) i ja està classifcat per a les semifinals.

Compartir el artículo

stats