Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Corte Inglés reprén la competició

El campionat autonòmic de galotxa torna a l´activitat després del descans per les festes falleres

El Corte Inglés reprén la competició

Després del descans de les Falles, els participants en l´Autonòmic de Galotxa tornaran a jugar aquesta setmana.

Els quasi dos centenars de formacions que integren el campionat oficial més gran de clubs tornaran a mirar cap al cel, ja que la última jornada, disputada la setmana anterior a les festes falleres, va estar marcada per la pluja i el vent. La climatologia pot tornar a ser determinant per als enfrontaments que es jugaran demà i diumenge.

Respecte a la competició de la màxima categoria, els equips de Lanzadera Montserrat, Faura i Ovocity Marquesat ocupen el primer lloc, tot i que els jugadors del Marquesat compten amb una partida jugada més. La quarta jornada oferirà als seguidors de la modalitat com a partida més interessant, precisament, l´enfrontament entre els líders Montserrat i Faura, que tindrà lloc al carrer dels primers. Aquesta partida posarà en joc la privilegiada primera posició.

L´altre equip capdavanter, Marquesat, afrontarà un complicat desplaçament al carrer de pilota de Beniparrell, on jugarà davant l´equip de l´Horta Sud, que en la seua última partida va derrotar per la mínima al vigent campió, el Kiwa Quart de les Valls.

Els defensors del títol, per la seua part, visitaran al cuer del grup, el Caixa Popular Meliana, en una partida amb marcat color visitant. La partida restant de la jornada tindrà com a protagonistes als equips veïns d´Albuixech i Electrofassar Massalfassar, que jugaran al carrer d´Albuixech.

L´Ajuntament de Beniparrell B, el Caixa Popular Godelleta A i Borbotó A encapçalen els grups de segona divisió. Els dos primers empatats a punts en el grup A, mentre que l´equip de la pedania de València ho fa en solitari al grup B.

Respecte a la competició femenina, són les jugadores del Caixa Popular Godelleta i Llíria BAM qui ocupen la primera posició del grup, seguides de prop per les del Cent Duros Borbotó A i el B.

D´altra banda, el Trinquet de Torrent A, el Paddock Riba-roja B i el Llíria A són els tres equips que lideren el grup de primera categoria de la competició en trinquet. Tots tres sumen huit punts, seguits per l´Alfara de la Baronia, vigent campió del torneig, dos punts per darrere.

La quarta jornada del campionat ha deixat les següents partides: l´Alfara de la Baronia jugarà en casa davant el Torrent B; el trinquet torrentí serà on jugue el primer equip del club local davant el Caixa Popular Pobla A; el Llíria A rebrà al seu trinquet a l´Odontica Riba-roja A, en el derbi comarcal del Camp de Túria. Per últim, el cuer de la taula Electrica Vinalesa C visitarà al Paddock Riba-roja B.

Compartir el artículo

stats