Per la boca mor el peix a Llombai

19.11.2015 | 00:56

El portaveu del PP en l'Ajuntament de Llombai i exalcalde, José Forés Sanz, va pronunciar el dijous passat al diari Levante-EMV greus acusacions contra l'actual equip de govern, format per tres regidors del PSPV i tres regidors de l'agrupació d'electors Independents per Llombai que no van ser contrastades pel periodista que signava la notícia. Com que el contingut de l'article falta a la veritat, ens veiem en la situació d'acollir-nos al dret de rèplica per a respondre a tan furibund com poc fonamentat atac. Atac que només s'explica perl fet que el senyor exalcalde encara no ha digerit ni acceptat el resultat de les passades elccions municipals, que l'han situat en l'oposició, sense jornal (cobrava 20.000 ? anuals), sense mòbil d'última generació (a finals de 2014 va comprar un iphone6 valorat en 799 ? amb diners municipals, que no va tornar a l'Ajuntament fins setembre de 2015, quatre mesos després de les eleccions) i sense alguna altra prebenda més.

El senyor José Forés Sanz afirma que l'Ajuntament de Llombai ha perdut una subvenció de la Generalitat per valor de 179.000 ? per a inversions en instal·lacions esportives. Perquè , segons ell, l'equip de govern format per PSPV i IpL va tindre dos mesos per a resoldre el tema i, tot i que ell es va oferir a ajudar-nos, vam ser incapaços de fer res. No es poden dir més falsedats en tan curt espai.

En primer lloc, cal dir que l'escrit de la Direcció General de l'Esport va entrar a l'Ajuntament de Llombai el dimarts, 26 de maig, segons consta en el registre d'entrada. En eixe moment i fins el divendres 13 de juny, que es va constituir la nova corporació municipal, l'Alcalde en funcions era el senyor José Forés Sanz. L'escrit en qüestió donava de termini per a realitzar les gestions pertinents fins abans del dia 30 de juny, per tant el senyor José Forés Sanz va tindre 18 dies dies naturals o 14 dies hàbils, des de la recepció de l'escrit fins la constitució del nou Ajuntament, per a actuar. Per exemple a través d'un decret d'Alcaldia, però no va fer res.

Ell s'excusa afirmant que la senyora secretària li va aconsellar que no actuara, donada la seua situación d'alcalde en funcions. Per la seua part, la senyora secretària de l'Ajuntament de Llombai, desmenteix rotundament que fera cap recomanació en el sentit indicat per l'exalcalde.

El senyor José Forés Sanz no va ser per a comunicar-nos que eixe tema estava pendent de tramitar-se. Però, en canvi, sí que va distribuir a principis de juny un pamflet casa per casa on, a més de valorar els resultats de les eleccions municipals, s'atribuïa la consecució d'una sèrie de subvencions. Entre les quals, mira per a on!, figuraven els 178.000 ? de la subvenció per a instal·lacions esportives (vía Generalitat); i els 200.000 ? del carril ciclopeatonal de la Diputació. I, per si quedava algun dubte, reblava el clau assegurant que estes subvencions ja estaven aprovades .

Com pot atrevir-se a dir que ens va oferir la seua ajuda per a facilitar-nos els tràmits, si el PP havia repartit un paper pel poble afirmant que eixa subvenció de 178.000 ? , que ara diu el senyor José Forés Sanz que s'ha perdut, ja estava aprovada i l'havia aconseguit l'Ajuntament Popular amb molt de treball i molt d'esforç? Com es pot tindre la barra de penjar-se la medalla per haver aconseguit una cosa que ni tan sols s'havia dignat a tramitar? Si, segons ell, ja estava aprovada l'ajuda, com diu ara que s'ha perdut per culpa nostra?

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

La Ribera

Una recuperación a paso de tortuga
Una recuperación a paso de tortuga

Una recuperación a paso de tortuga

La afiliación a la Seguridad Social sube en apenas 93 personas en tres meses La comparativa con...

Fuster se apunta a la escuela

Fuster se apunta a la escuela

El espacio dedicado al insigne escritor en Sueca activa un Aula Didáctica de Cultura Contemporánea...

Actividades académicas llenarán la agenda

La oferta museística para conocer el legado de Fuster se complementará con la formación de los...

El Consell invierte 30.000 euros en la reforma de cuatro viviendas sociales de Albalat

La consellera de Vivienda, Obras Públicas y Vertebración del Territorio, María José Salvador,...

La UD Castellonense gana el derbi comarcal y se coloca en puestos de promoción

La UD Castellonense gana el derbi comarcal y se coloca en puestos de promoción

Los blanquinegros se imponen a un Atlètic que acabó con tres jugadores expulsados La UD Alginet...

Javier González se cuelga la plata en el campeonato valenciano de culturismo

Javier González se cuelga la plata en el campeonato valenciano de culturismo

El joven de 21 años de Alzira lleva cuatro entrenando bajo las órdenes del técnico de Tous José...

Enlaces recomendados: Premios Cine