La presidenta de la Junta de Districte de Beniopa, Laura Morant, acompanyada de la presidenta de l'Associació de Veïns, Joana Tomàs, han presentat la programació de la festa de Sant Antoni a Beniopa 2018, que tindrà lloc este cap de setmana i que inclou moltes activitats, entre els quals destaquen el tradicional «porrat», el Mercat Valencià, la Revetla de Sant Antoni i la Mostra d'Associacions de Beniopa, amb productes artesans

«Un any més, convide a la ciutadania a participar-hi. Beniopa ha estat sempre un poble acollidor i volem demostrar-ho una vegada més», ha dit Morant, qui ha agraït la col·laboració de les diferents associacions i col·lectius del districte.

Per la seua banda, Tomàs ha agraït la implicació de l'Ajuntament i la Junta de Districte i ha destacat la importància del «porrat» per a les activitats que les associacions realitzen al llarg de l'any. «Una de les que més participants rep és el Raconet de Tonet, sopar de germanor de les associacions de Beniopa i del públic en general, en el qual hem elaborat els plats, i que tindrà lloc el divendres, 12 de gener, a les 22 hores, al local del carrer Sant Antoni».

Exhibició d'hípica

La programació comença el divendres des de les 17 hores amb la Fira Popular per a xiquets i xiquetes, i serà a les 20 hores del dissabte quan es creme la tradicional foguera a la plaça del Campanar.

A més dels actes festius, el diumente es celebrarà el kilòmetre vertical, la mostra de motos clàssiques i, al migdia, la benedicció d'animals davant de l'església, on es repartirà el pa benet i les garrofes, seguida d'exhibició hípica a càrrec de l'equip Doma Clàssica David Escrivà i Amics del Cavall de la Safor.