Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Obert el termini del Premi Micalet de Teatre

El 25 d’octubre és l’últim dia per a participar en el certamen que convoca la Societat el Micalet

L’escriptor Manuel Molins va guanyar el premi en 2011. | PRATS I CAMPS

La Societat Coral el Micalet ha convocat una nova edició del Premi Micalet de Teatre d’obres inèdites dins dels Premis Miquelet 2021, convocats des del 1988. El termini de participació del guardó finalitza el 25 d’octubre.

El tema pot ser lliure. Les obres que es presenten a concurs han d’estar redactades en valencià i ser originals, inèdites i lliures de drets. S’admeten els treballs fets en col·laboració.

Els participants opten a guanyar 1.000 euros i la publicació de l’obra guardonada per part de la Universitat de València, que subscriurà amb la persona o persones guanyadores el corresponent contracte d’edició. L’extensió dels originals és lliure, tot i que es recomana no superar els 150 fulls de DIN A4. Les obres es poden presentar en paper o en PDF. Les presentades en paper s’enviaran a la Societat Coral el Micalet (carrer de Guillem de Castro, 73, València) i caldrà presentar cinc còpies enquadernades amb lema i plica. Les obres en format electrònic s’enviaran a l’adreça de correu electrònic premimicaletdeteatre@elmicalet.cat indicant a l’assumpte «Premi Micalet de Teatre 2021», i adjuntant-hi també la plica corresponent.

A banda d’aquest certamen, la Societat Coral el Micalet ha convocat també el Premi Joan Coromines d’investigació filològica, històrica o cultural; el Premi Enric Soler i Godes d’experiències pedagògiques a l’escola; el Premi Institut Obrer de València d’edicions relacionades amb la memòria història; el Premi d’Estudis Musicals de l’Institut Musical Giner per a l’alumnat destacat, i l’esment a la difusió del patrimoni cultural atorgat pel club de viatges Fil per randa. Les bases es poden consultar en la web www.elmicalet.cat.

Compartir el artículo

stats