Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un nou "Espanta la por!" té a Enric Valor com a protagonista

La nova edició tindrà lloc del 15 d’octubre al 14 de novembre al Museu Valencià d’Etnologia

Un nou «Espanta la por!» té a Enric Valor com a protagonista | MUSEU VALENCIÀ D’ETNOLOGIA

La biblioteca i el departament de didàctica del Museu Valencià d’Etnologia han organitzat una nova edició d’«Espanta la por!», que enguany tindrà lloc del 15 d’octubre al 14 de novembre en el mateix museu i estarà dedicada a l’escriptor i rondallista Enric Valor.

El programa d’activitats arrancarà el divendres, a les 21 h, amb la «Festa Valor. Nit de rondalla», una vetlada d’homenatge al rondallista de Castalla i a la narració oral amb rondalles contades per Almudena Francés, Eva Andújar, Carles Cano i Jordi Raül Verdú, entre altres.

Així mateix, el 20 d’octubre, a les 18.30 h, es presentarà el llibre Benvolguda Quarantamaula, escrit per Francesc Gisbert i il·lustrat per Patricia Bolinches, i el 23 d’octubre hi haurà, a les 10 h, un torneig del joc «La Fallera Calavera». A més, el 6 de novembre, de 9 a 20 h, se celebrarà la III Jornada sobre Etnopoètica i Narració Oral #SomRondalla, que analitzarà totes les formes actuals de transmissió de la tradició oral. I el 23 d’octubre i el 13 de novembre, a les 20 h, tindrà lloc la «Ruta macabra», un passeig per a descobrir la València del barri del Carme més fosca i tenebrosa que començarà a les Torres de Quart.

Pel que fa al públic infantil, s’han preparat diverses sessions de contactes i rondalles amb la Matallina, l’Associació NANO (Narradores i Narradors Organitzats), Dani Miquel i Jordi Raül Verdú. Els horaris es poden consultar en la web www.letno.es.

Dins del programa està previst també el lliurament dels premis del viquiconcurs fotogràfic «Espais valorians» dins de la Fira de la Fantasia de Castalla (23 d’octubre); la presentació del llibre Enric Valor, memòries, de Joan Borja, al Centre Cultural la Beneficència de València (4 de novembre, 19 h), i una sessió de narració oral per a públic adult amb Eva Andújar, Ricardo Belda i Ester Andújar, també a la Beneficència (12 de novembre, 19 h).

de la jornada #SomRondalla d’enguany.

Compartir el artículo

stats