Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El concurs de relat curt de Coca-cola té les inscripcions obertes fins el mes de febrer

L’estudiantat de 2n d’ESO s’enfrontarà al repte del tema: «Escriure per a construir un futur millor»

La 61a edició del Concurs de Joves Talents de Relat Curt de Coca-cola dirigit a l’alumnat de 2n d’ESO de tota Espanya té obert el periode d’inscripcions fins a febrer, a través de la web de la Fundació Coca-Cola. El tema d’esya edició és «Escriure per a construir un futur millor» —més sostenible i inclusiu—, i el professorat tornarà a tindre un paper clau amb les sessions didàctiques del programa d’Aules Digitals.

A més, el professorat s’encarregarà d’«estimular la creativitat dels alumnes», assegura Coca-Cola, per a formar els relats curts col·lectius de 300 paraules en els quals ha de participar tota la classe. D’entre eixos escrits, un comité qui triarà «la proposta que es convertisca en l’estímul creatiu al qual tots els participants d’Espanya s’enfrontaran de manera individual al març» durant dues hores, afirma la fundació.

Així, en primavera es desenvoluparan les fases autonòmiques i nacionals del certamen, fins a arribar a juny quan s’anunciaran els guanyadors que gaudiran d’un programa d’immersió creativa, una experiència de «convivència entre els guanyadors regionals, i creativitat, literatura i molta diversió», apunten des de la multinacional. Este és el segon any que, per la covid-19, el concurs serà en format digital.

Compartir el artículo

stats