Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La natura com mai s’ha vist: llum i màgia per a rebre el Nadal a València

L’Oceanogràfic acull «Naturaleza encendida», amb grans projeccions i llums a partir del 25 de novembre

«Naturaleza Encendida», la nova proposta de l’Oceanogràfic. | LEVANTE-EMV

L’Oceanogràfic de València es prepara per a rebre un dels espectacles més sorprenents per a este Nadal. «Naturaleza Encendida» arriba al major aquari d’Europa amb una sorprenent proposta immersiva i màgica amb més d’un milió de llums i projeccions pels diferents espais exteriors.

«Naturaleza Encendida» obrirà des del 25 de novembre fins al 16 de gener de dimecres a diumenge de 18:30 a 23:00 hores amb torns cada quinze minuts. En la seua versió «aquatica» —on l’aigua serà la protagonista—, el visitant viurà una experiència en la qual les famílies es poden submergir i que reinventa les llums de Nadal.

Es tracta, com expliquen eds de l’Oceanogràfic, «d’un emocionant viatge de projeccions i llum que el traslladarà a un món de fantasia aquàtica».

Entre les propostes que oferix «Naturaleza Encendida» per a l’època nadalenca, destaca el màgic passeig submarí amb una trentena d’arbres de nadal, que travessarà el llac de l’Oceanogràfic; la sorprenent aurora boreal —visible per primera vegada a València—; els flocs de neus o el núvol dels desitjos i de bons propòsits.

«Es tracta d’una oportunitat única per a viure una experiència des de dins i màgica en un espai natural i per a tota la família; un passeig que convida a descobrir la biodiversitat marina i en el qual el visitant és el protagonista», asseguren des de l’aquari. Les entrades es podran adquirir des de la web de l’Oceanogràfic.

Compartir el artículo

stats