Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un total de 29 grups es presenten als premis de teatre de Coca-Cola

A final de mes es coneixeran els representants autonòmics de les tres categories triats pel jurat

Un total de 29 grups de centres educatius valencians participen en la 19a edició dels Premis Buero de Teatre Jove , convocats per Coca-Cola en diferents modalitats: espectacle, audioteatre i monòleg. En total, a Espanya els inscrits ascendixen fins els 361 grups, el que es traduïx en més de 6.700 joves d’entre 14 i 21 anys.

Per a l’organització es tracta d’un «èxit de convocatòria» en el qual, a més, també s’han involucrat prop de 1.500 professors com a coordinadors i directors dels diferents grups.

Ara, després del tancament d’inscripcions i recepció de propostes, els jurats autonòmics —formats per persones rellevants de les arts escèniques i la cultura—, seleccionaran als guanyadors a nivell autonòmic, que seran anunciats a la fi d’este mes.

En un context en el qual els joves han d’adaptar-se a noves maneres de formar-se, noves perspectives laborals i nous reptes davant un futur ple d’interrogants, Coca-Cola ha tornat convidar-los a apostar pel teatre com una eina de capacitació que els ajude a afrontar el seu salt a l’edat adulta amb més confiança. La iniciativa ha comptat amb formacions a Madrid, Tenerife, Bilbao, A Coruña, Málaga y Alacant, a més de sessions online amb professionals com Sonia Sobrino, Gerard Clúa i Javier Mejía.

Compartir el artículo

stats