06 de julio de 2018
06.07.2018

Castillo i López, campions de galotxa

05.07.2018 | 22:26
Dos joves promeses d´Onda van triomfar a casa.

D'èxit rotund podem considerar les dues finals que es van poder contemplar el passat dissabte al Trinquet Municipal d'Onda, ja que dos joves promeses del Club Pilotari Onda, Diego López i Paco Castillo, van triomfar en les seves respectives partides.

D'entrada ja era un èxit l'haver aconseguit classificar-se per disputar aquestes finals; però aquests dos joves onders no estaven disposats a deixar passar l'oportunitat d'aconseguir els títols autonòmics a casa.

Va arrencar la jornada amb la disputa de la final de Trinquet B en la qual els dos contendents eren Pedro Valera de Manises i Diego López d'Onda.No van defraudar cap dels jugadors, ja que la partida va transcórrer molt igualada fins els últims jocs, arribant així fins al 60-60, moment aquest, en què Diego va aconseguir embastar el seu millor joc i donar el cop de gràcia per a endur-se la partida.

A continuació va arrencar la final de Trinquet A en què el onder Paco Castillo s'enfrontava a un altre jugador de la província de Castelló, com és Ximo Manzano de Xilxes. Aquesta partida malgrat que va començar força igualada, pels nervis del jugador local, no va trigar a encarrilar-al seu favor pel que fa aconseguir centrar-se en el joc que el caracteritza.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

EL HUMOR GRÁFICO DE XIPELL


Playas en la Comunitat Valenciana

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre las playas de Alicante, Castelló y Valencia y el mapa con todas las playas. ¡Vota tu playa favorita, envía fotos de las playas y decide dónde pasar tus días de sol!