El Salvador Sagols de Vila-real acollirà aquesta vesprada de divendres, 02 de Novembre, a partir de les 18:30 hores, la quarta confrontació de la tercera edició del Trofeu Joves d'Escala i Corda - Diputació de Castelló, un duel que enfrontarà a l'equip integrat per De la Vega i Àlvaro front a la parella de Giner i Bueno.

El duel suposarà el debut de les dos formacions en el campionat, un partida d'allò més atractiva ja que entraran en acció el tercer classificat de l'Individual Professional Bankia d'Escala i Corda, Bueno de Meliana, i el rest d'Almussafes Luis de la Vega que va signar una destacada actuació en el mà a mà en el qual va estar a punt d'eliminar al vigent subcampió.

La competició continuarà el dilluns al trinquet de Borriana, amb el duel que enfrontarà a partir de les 18:00 hores, a la parella integrada per De la Vega i Àlvaro front al trio de Salva, Monrabal II i Àlex Alandes.

Pel que fa les partides disputades fins al moment, el passat dilluns al trinquet de Borriana el trio format per Santi de Silla, Guillermo i Alex Olivas van aconseguir el segon triomf en una setmana en el torneig. En aquesta ocasió, van superar a la parella d'actuals campions, Ferrer i Tomàs II, pel resultat de 60-35.

El resultat reflecteix el domini que el trio va tindre en la partida, en la que els tres van estar molt encertats. Santi va donar un recital tant al rebot, com en el dau, sempre molt ben jugat i posant en dificultats als rivals. Açò ho aprofitaven els seus companys, Guillermo i Alex, molt bé els dos, per rematar els quinzes.

Fruit d'eixa superioritat, el marcador es va disparar a favor del trio, després d'un començament més anivellat fins als iguals a 25-25. A partir d'ahí, es va veure que la parella no rendeix ni de lluny com l'any passat. Ferrer errava més del compte i Tomàs tampoc estava massa segur. Per això van arribar al parcial de 45-35 i ja Santi i els seus companys es van apoderar per complet de la partida i la van tancar 60-35, perquè la parella ja no va fer cap joc més.