Síguenos en redes sociales:

Pilota

Castelló aconsegueix el títol femení de One Wall

Carmen de Castelló va guanyar totes les seues partides y en la final es va imposar a Aina de Meliana per un marcador de 11 a 5

Castelló aconsegueix el títol femení de One Walllevante-emv

Les xiques van demostrar en el VIII Autonòmic de One Wall individual que cada any venen jugadores amb més nivell des de les escoles i clubs de pilota valenciana. Aquesta temporada va haver-hi notables absències en aquesta competició, però algunes de les millors de les jugadores valencianes van aprofitar l'ocasió per a aconseguir sumar un títol per als seus clubs esportius.

En primera categoria Aida del CPV Alcàntera-Càrcer va guanyar el nivell A. Va guanyar totes les seues partides. En la final es va trobar amb Adriana del CPV Borbotó, que va ser la jugadora que més problemes li va ocasionar en aquesta fase final, sent la revelació de la competició en aquesta categoria, guanyant per 11 a 7 Aida a la final.

En la categoria B va guanyar Carmen de Castelló, que també va guanyar tots els seus partits i que va guanyar en la final a Aina de Meliana, per 11 a 5. En la categoria de promoció Carla de la Pobla de Vallbona, va donar la sorpresa en la gran final al guanyar 11 a 5 a Jimena del CPV Oliva, quan estava jugadora havia guanyat totes les partides de la primera fase.

Per la seua parte, Judith de Laguar no va poder acabar la competició en ressentir-se d'una lesió, pel que en les pròximes setmanes haurà de recuperar-se abans de tornar a les competicions amb el seu equip.

Pulsa para ver más contenido para ti