05 de septiembre de 2013
05.09.2013

El Micalet arranca el seu curs amb unes jornades d'homenatge a Estellés

Els actes inclouen un taller de lectura en veu alta de textos del poeta de Burjassot, una representació teatral i un sopar

04.09.2013 | 21:53

La Societat Coral el Micalet ha organitzat els propers dies 12 i 13 de setembre la Festa Estellés per homenatjar al poeta Vicent Andrés Estellés i que servirà per a arrancar el curs 2013-14.
D'esta manera l'entitat s'afegeix a tot el seguit d'homenatges que es celebren al llarg del territori enguany, dins de l'Any Estellés instaurat per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL).
Les jornades que celebrarà el Micalet a més de recordar al poeta de Burjassot també serviran per homenatjar a d'altres poetes com Salvador Espriu i Bartomeu Rosselló. Els actes començaran dijous 12 de setembre, a les 19.30 hores, amb un taller gratuït de lectura en veu alta, on els assitents prepararan un escrit que es llegirà al Sopar Estellés que tindra lloc divendres 13 de setembre.
Eixe mateix dia, a les 19.30, hi haurà una representació teatral, amb entrada lliure i limitada a l'aforament del teatre, on es podran veure a l'escenari algunes peces curtes de Vicent Andrés Estellés com Joc d'infants i Farsa dels joves amants, a càrrec de la Companyia de Teatre del Voluntariat pel Valencià i amb la col·laboració del Micalet.
Sopar Estellés
A continuació, el mateix divendres 13 de setembre a partir de les 21.30 hores, es celebrarà el Sopar Estellés, d'entrepans, a la plaça del Pilar. I per a cloure aquesta Festa Estellés de dos jornades, després del sopar hi haurà recital de poemes, altres escrits i cançons d'Estellés, Espriu i Rosselló.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.