13 de septiembre de 2013
13.09.2013

Obrint Pas encapçala el cartell del Trovam! que reunirà 15 grups i solistes

El festival de Castelló també analitzarà el present i futur de la indústria musical

12.09.2013 | 22:13

Castellò celebrarà del 17 al 19 d'octubre el festival Trovam!, un projecte impulsat per Valencian Music Association (VAM!) que vol donar a conéixer la vitalitat de la música valenciana i convertir-se en punt d'encontre per al debat i l'anàlisi de la indústria del sector.
El cartell del Trovam! és molt interessant, ja que inclou 15 grups i solistes, entre els quals es troben formacions de consolidada trajectòria, com Obrint Pas, Toti Soler, Feliu Ventura i Òscar Briz, que actuaran al costat de formacions més joves, com ara Orxata, Vertigen, Aspencat, Pau Miquel Soler, Rapsodes, Els Catarres, Txarango, Els Nens Eutròfics o els castellonencs Malnom.
Els concerts es combinaran amb una jornada professional, que es celebrarà el divendres 18, que servirà per analitzar i debatre sobre el present i el futur de la indústria i del periodisme musical, així com reforçar els lligams professionals del sector.
Esta primera convocatòria comptarà també amb un concert gratuït per a públic familiar que tindrà lloc a la Plaça Santa Clara el dissabte 19 pel matí, a càrrec de La Petita Orquestra Peiotaire i Marcel El Marcià.
El certamen tindrà lloc a L'Auditori, el Teatre del Raval, la Llotja del Cànem, La Pèrgola i la Plaça Santa Clara, i està organitzat en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelló, la Diputació, Culturarts, i la Universitat Jaume I.
L'organització del Trovam! assenyala que el festival «vol servir de plataforma per a la difusió de la música valenciana, i aposta per un format sostenible de fira-festival que permeta apostar per la música com a dinamitzador social i cultural i contribuïr a la normalització en la Comunitat Valenciana de la música expressada en valencià». Es tracta d'uns objectius que formen part de la filosofia de l'associació VAM! que promou el certamen. Este col·lectiu està format per quatre reconegudes empreses de management valencianes com ara Metrònom (Castelló), Pro21 i La Casa Calba (València), i Suport Produccions (Alacant).
Entrades ja a la venda
Les entrades ja estan a la venda amb preus que oscil·len entre els 6 i els 10 euros. Per als concerts de La Pèrgola ha eixit a la venda un abonament de 12 euros.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.