Síguenos en redes sociales:

Arriba l´Iboga Summer Festival

Cullera acull aquesta trobada de música alternativa, on a més de grups de renom internacional, els assistents podran gaudir d´activitats com batucades, lindy hop o teatre

Queden deu dies per a que l´Iboga Summer Festival arribe a la localitat de Cullera, una trobada musical que celebra la seua segona edició a terres valencianes, després que l´any passat l´acollira Xàbia. Els pròxims 24, 25 i 26 de juliol, a la zona coneguda com el Manhattan, milers d´amants de la música alternativa podran acudir a aquesta cita a gaudir dels espectacles i activitats que s´hi han preparat.

En aquesta edició, els organitzadors han apostat per artistes coneguts mundialment com ara Goran Bregovic o Balkan Beat Box. Altres, com The Skatalites, Dubioza Kolective o The Toasters completaran el cartell.

Però Iboga Summer Festival és molt mes que música; una sèrie d'activitats i espectacles alternatius completaran la programació: 4 grans i impactants batucades, tallers de dansa zíngara, lindy hop i oriental, slackline, dansa aèria, màgia, zona infantil i molt més per descobrir.

Des d'enguany els assistents a l´Iboga Summer Festival podran gaudir d'un recinte de més de 9.000m2 amb decoració dissenyada per a l'ocasió a escassos metres de la platja. El festival, com no podia ser d´altra manera en torbades com aquestes estiuenques, comptarà amb un campament, on els usuaris podran plantar les seues tendes al costat del riu Xúquer.

Sumats als tallers, interaccions i espectacles de l'any passat, enguany incorporarem nous espais i opcions artístiques i culturals, com la gran final del concurs de bandes, circ, teatre, zona de relax/alternativa, on es podrà fer ioga, activitat que senta d´allò més bé després de tres dies d´intensitat festivalera.

Pulsa para ver más contenido para ti