05 de abril de 2019
05.04.2019

Garrigós ompli l'Espai Jove de l'Alcúdia en la seua presentació com a candidat

A l'acte van prendre part Jesús Pla (Alcalde d'Agullent i candidat a les Corts, Àgueda Micó (Secretària General del BLOC i Co-portaveu de Compromís) i Maria Josep Amigó (Vice-presidenta de la Diputació de València).

05.04.2019 | 09:05
Garrigós ompli l'Espai Jove de l'Alcúdia en la seua presentació com a candidat

Més de 100 persones van fer costat ahir a Pepe Garrigós en la seua presentació com candidat a l'alcaldia per l'Alcúdia de Crespins. L'Espai Jove de la Localitat va acollir aquest acte al que els participants es fixaren com a objectiu que Compromís siga la principal força a l'Alcúdia de Crespins, la Costera i la Generalitat Valenciana i que tinga una important representació al Congrés dels Diputats "per tal de poder garantir que les polítiques i avanços socials dels darrers quatre anys es consoliden i amplien".

A la seua intervenció Jesús Pla, alcalde d'Agullent i candidat a les Corts, ha assenyalat que aquests quatre anys sense Compromís les Corts i la Generalitat haurien actuat de manera ben diferent, "fa falta una força valencianista, ecologista, feminista i de progrés. Fa falta Compromís per marcar l'agenda valenciana, una força que no deu res a ningú en Madrid ni en cap altre lloc i que posa l'interès valencià per davant de tot".

Per la seua banda, Àgueda Micó ha recordat "la importància del grup de Compromís al Congrés dels Diputats, fan falta diputats que no s'obliden de les persones que els han votat. Ningú ha lluitat tant per les valencianes i els valencians com Joan Baldoví i la resta de persones del grup de Compromís al Congrés i al Senat. Fa falta que siguen més, hem de tenir un grup parlamentari propi a Madrid per valencianitzar la política i que rebem el tracte just que ens meresquem". "No podem continuar amb un finançament que castiga les valencianes i els valencians que reben menys diners per habitant que la resta i una quantitat que, a més a més, està calculada per una població menor que la nostra. Fa falta que Compromís tinga un grup parlamentari propi i que la propera presidenta de la Generalitat siga Mónica Oltra. És necessari un tracte just i ara per ara sols Compromís ha mostrat que estem dispostos a tot per la nostra gent", ha afegit Micó,  que també va recordar la figura de Joanjo Masó, primer alcalde del Bloc a la localitat.

Maria Josep Amigó ha centrat la seua intervenció a explicar "que Compromís, que no creu en les diputacions, ha treballat per millorar-les". V"olem que desapareguen, però mentre no es puguen fer els canvis legals necessaris treballarem perquè al menys siguen instruments al servei de la ciutadania. Veníem d'una època fosca, amb un president que repartia els diners al seu gust. En quatre anys hem aconseguit que els diners arriben a tots els pobles, que es repartisquen seguint criteris clars i transparents. Ara tots els pobles reben més diners i els reben amb independència de qui siga el seu alcalde i quines siguen les sigles més votades. Cal un bon resultat el 28 d'abril i altre el 26 de maig per a que alcaldes com Pepe Garrigós continuen el seu magnífic treball i per a garantir que no tornen els temps de la dreta i dels diners repartits al gust d'uns pocs", ha manifestat la vicepresidenta de la diputació. 

Pepe Garrigós ha tancat l'acte amb un discurs al que ha tingut un record per a la seua companya en l'equip de govern Àngels Perales, vídua de Joanjo Masó, que ha decidit no continuar a la propera legislatura i a la que ha agraït el treball que ha fet aquests quatre anys. "Hem treballat molt, un treball de quatre anys al que Àngels Perales, Jordi Caparrós i jo no hem parat mai de lluitar: Contra el deute heretat, contra les sentències com la del Riu Nou, contra el Mur d'ADIF que anava a partir el poble en dos i per recuperar la zona de bany del Riu", ha assenyalat l'alcalde. "Però no sols hem lluitat, hem treballat de valent per fer un poble millor. S'han millorat els serveis socials, les contractacions públiques són transparents i s'ha invertit per primera vegada en molts anys en millorar el Polígon Industrial. Hem millorat la imatge del poble i creta un esdeveniment de referència com la MAUAC, el festival de grafitti, hem enjardinat zones i restaurat carrers als que mai s'havia invertit. Hem intentat i treballat per tal que l'acció de govern beneficie al conjunt de la població i no sols a aquelles persones que li cauen bé a l'equip de govern o aquells carrers que voten majoritàriament a un partit", ha sentenciat Garrigós.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook