Vaig anar el passat dia 11 de març al Pelayo, i, mira per on, vaig sofrir una decepció, perqué l$27anunci en aquest diari deia que jugarien Cervera i Sarasol II, contra Pedro i Solaz, i, en entrar, i veure el cartell, vaig conéixer que únicament ji estaven els dos restos, però els mitgers, Solaz estava amb Cervera i Sarasol amb Pedro, i, a més a més, eren dos trios: a Cervera li s$27afegia Fèlix (que eixiria de la corda) i Miguelín ferint, mentre que a Pedro i Sarasol, anava Pedrito. I no sé qui és el causant d$27aquest despropòsit i crec que s$27hauria de corregir per a què no passen estes cosetes.

La partida comencà d$27iguals a 10; al dau, de roig, Pedro-Sarasol, i de blau el trio de Cervera-Solaz-Fèlix. A primeries, com que els germans Soro, no hi havien casi tallat talons, es passaven més temps calfant-se pilotejant que jugant, i quan començà de veres, els blavets guanyaren tres jocs seguits, i, ja tenim 10-25, a favor de Cervera, que allò presagiava que els rogets hi tenien poc que fer. Però mireu que hi passà! Pedro i els seus companys, es feren avant i guanyaren SET jocs seguidets, posants-se en 50-25, perdent els blaus alguns jocs de val net. Encara hi feren un joguet i en eixos 30 es quedaren.

El públic assistent acabà desil·lusionat, ja que Solaz no estigué com deu estar un mitger com ell. Cervera va complir i Fèlix regular. Pedro no va decepcionar fent algunes coses bones, i, Sarasol II complí com acostuma i pot. Cervera va tindre un accident jugant una pilota al dau, però, afortunadament pogué continuar normalment. Els millors, el públic que aguantà aquell desori que va ser la partida.