La parella de Puchol II i Carlos s'ha proclamat campiona de la Copa Diputació d' Escala i Corda després de derrotar a la de Pere Roc i Tomàs II, amb la ferida d'Oltra, per 60 a 45 al trinquet de Guadassuar, que va registrar un gran ambient ja que les grades estaven pràcticament plenes. Una prova més de que, quan hi ha grans esdeveniments com esta final, considerada la segona més important en els tornejos per equips, l'afició respon amb ganes, a pesar de la calor. La confrontació va respondre a les expectatives i la igualtat va ser la nota predominant de principi a fi, amb tots els jocs molt disputats.

El 60 a 45 fa justícia al que passà perquè, encara que tots van ratllar a gran altura, la diferència la va marcar Puchol II, que va estar impecable durant tota la partida. Amb la solvència que el caracteritza en els rebots, a pesar de la dificultat de restar a un esquerrà, i amb la seguretat en totes les pegades va acabar inclinant la balança a favor seu. El de Vinalesa és hui un pilotari que està en gran forma i convençut de les seues possibilitats.

El duel entre restos, es va resoldre a favor de Puchol II per la seua indiscutible fiabilitat en totes les accions. Xicotets detalls que acumulats justifiquen la diferència en el marcador. Puchol va comptar amb una eficaç ajuda de Carlos de Genovés que va anar de menys a més mentres que Tomàs II va completar una gran partida amb jugades espectaculars.

Puchol II reconeixia després de la partida que «la victòria no ha sigut gens fàcil. Ningú ha dit mai que ho fóra. I més jugant contra un gran pilotari com Pere Roc, amb el que sempre és molt difícil enfrontar-se. La pilota d'esquerrà no és mai fácil».

El pilotari de Benidorm es mostrava resignat davant la victòria dels rivals: «crec que hem jugat una gran partida. És difícil rendir més però xicotets detalls com algunes pilotes que se'n van a les galeries i altres en què la pilota no t'acompanya, han decidit la final. Estic segur de què l'afició haja disfrutat de l'espectácul».

Van assistir a la partida, entre altres, el director general d'esports, Josep Miquel Moya, la diputada d'esports de la Diputació, Isabel García, el president de la Federació, Jose Daniel Sanjuán, així com el vicepresident de la Fundació, Josep Maria Catalunya.

Ara, a Torrent

Dijous que ve comença el consolidat torneig professional a Torrent amb la primera semifinal que anuncia a Sorol III i Santi contra Puchol II i Nacho. El dissabte dia 21 es jugarà la segona semifinal amb Francés, Félix i Tomás contra la parella de Pere Roc i Jesús. La final es reserva per al dissabte 28 de juliol.