La setena edició del Trofeu Diputació d'Alacant va concloure ahir al trinquet de Benissa amb una final que va ser d'anada i tornada pel canvi en el domini dels dos bàndols. El títol va ser per a Giner i Tomàs II, que es van imposar a Genovés II i Jesús per 60-50.

Durant una bona estona van manar Genovés II i Jesús, que van ficar l'electrònic en 40-15. Els primers parcials van caure del seu costat de manera clara, amb rematades precises de les dues línies i sense opció de resposta per a Giner i Tomàs II.

En els que van suposar el 35 i 40 per al seu caseller ja es va comprovar més contra de la parella blava. Genovés II i Jesús continuaven carregant, però la pilota ja no eixia tant forta.

I a menys van anar els rojos, situació que van aprofitar Giner i Tomàs II. Primer per a acostar-se en el marcador i després per a creure's que podien ser campions.

Amb la mateixa solvència que havien sumat Genovés II i Jesús van igualar Giner i Tomàs II a 40. Poc després, els blaus ja estaven un joc per davant. La resta de la partida va ser més igualada, però va guanyar qui s'ho va meréixer més.

Semifinal a La Pobla de Vallbona

També ahir es va jugar la primera semifinal del Trofeu la Pobla de Vallbona, eliminatòria que va ser propícia per a Puchol II i Carlos, que van deixar en 40 a De la Vega i Nacho.

Una vegada més, Puchol II va imposar el seu excel·lent moment de forma. A més a més, l'escaleter de Vinalesa va estar perfectament acompanyat per Carlos, que es va mostrar molt més resolutiu que Nacho.

Fins al 35-30, la semifinal va estar equilibrada. Després d'este parcial, la supremacia de Puchol II i Carlos va ser evident.