Síguenos en redes sociales:

El Mancomunitats aplega a la fi

Ximo i Tonet IV es batran a Marrahí i Lorja al trinquet del Genovés per conquerir el títol de raspall

El Mancomunitats aplega a la fifunpival

El II Torneig Mancomunitats de raspall arriba a la seua final. El Genovés decidirà el campió entre dues parelles que han tingut una trajectòria similar al llarg del trofeu. Ximo i Tonet IV o Marrahí i Lorja, només un d'estos dues podrà alçar hui el títol en una partida que arrancarà a les 18.30 hores.

Marrahí i Lorja no coneixen la derrota. Només Vercher i Canari (25-20) van ficar en dificultats a esta parella a la fase regular, ja que la resta de resultats van ser còmodes. A semifinals, la parella de la Ribera Alta va véncer a Salelles II i Canari per 25-10.

Precisament este duo va ser l'únic que va guanyar a Ximo i Tonet IV (25-20). Això va ser a la seua estrena però tot i esta entropessada, la parella finalista va finalitzar com líders del grup A. A les eliminatòries, Ximo i Tonet IV van aconseguir el triomf davant Vercher i Sanchis (25-20).

El trinquet del Genovés tindrà l'aforament limitat, és a dir, que una vegada s'esgoten les entrades no es podrà accedir al recinte de La Costera.

Frontó i escala i corda

El Trofeu Diputació de València de frontó va presentar ahir la seua final que es disputarà demà a Almussafes. L'Ajuntament de la localitat de la Ribera Baixa va acollir l'acte amb la presència dels finalistes -De la Vega i Bueno contra Genovés II i Alejandro-, junt amb José María Cataluña, president de la Fundació per la Pilota Valenciana; Rafa Vidal, vicepresident de la Federació, Davinia Calatayud, primera tinenta d'alcalde del consistori almussafenc.

Tanmateix a Sueca es va celebrar ahir la final del Trofeu de l'Arròs. Soro III i Salva van aconseguir una victòria ajustada (60-55) davant Giner i Tomás II. El despertar del rest de Massamagrell va ser la clau perquè el seu equip capgirara la dinàmica inicial en favor dels perdedors.

Pulsa para ver más contenido para ti