Ian i Brisca estan de dolç a la VII Copa de raspall Copa Diputació de València – Caixa Popular. La parella d’Oliva va sumar altre triomf al seu compte (25-15) i lidera el grup B amb sis unitats. Davant estaven Ximo i Seve, conjunt d’Ontinyent, els quals van ficar-li-ho ben difícil als de la Safor. Ian i Brisca van tindre la victòria al seu abast prou abans del que es pensaven gràcies al bon fer del seu mitger, qui va recuperant sensacions després d’una lesió que l’ha deixat més de vuit mesos fora de les lloses. El duo oliver disposava d’un val-net amb 15-5 per trencar el dau blau per segona volta, però Seve no ho va permetre. El mitger de Castelló va tirar de ràbia per a poc a poc capgirar l’electrònic.

Oliva es va afonar i Seve va olorar la sang. Val-net i iguals a 15. El domini del mitger blau era aclaparador i Ximo ajudava en defensa. Tant és així, que van sumar altre val-net que no van tancar i ho van pagar. Una treta de Ximo, que va convertir quatre, anava a l’esquena de Seve i va donar vida als rojos que van ressuscitar per endur-se este joc i el següent. Com Ontinyent va aplegar als 15 tantejos va sumar un punt que li permet avançar al segon lloc amb 4 unitats.

La Copa de raspall no para i hui es desplaça a El Genovés per concloure la tercera jornada del grup A, a partir de les 18.30 hores. El combinat local, format per Badenes i Tonet IV, es mesurarà al conjunt de Sueca, amb Vercher i Roberto a les seues files. Ambdós equips conten les partides per victòries i sumen quatre unitats però és el duo local el que ocupa el primer lloc gràcies al seu millor coeficient de tantejos.

Per l’altre costat, la XIII Copa d’escala i corda Diputació de València – Caixa Popular es trasllada a Vilamarxant amb el duel entre els equips que tanquen el grup B. Genovés II i Nacho, parella de Murla, es batran a Pablo de Sella i Santi, d’Almussafes, a partir de les 18.30 hores. Els de la Marina Alta són els cuers sense cap puntuació, mentre que els de la Ribera Baixa acumulen tres unitats, tot i la lesió del rest titular, De la Vega.

Tanmateix, Pelayo va viure ahir dues partides d’escala i corda. La primera d’elles, corresponent a la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular, on Diego d’Onda i Álvaro Gimeno van véncer per 60-45 a Mario i Monrabal II.

El segon duel era el cartell de ‘Benvinguda al nou curs de la Universitat de València’. Salva Palau i Salva van aconseguir la victòria sobre Julio Palau i Pere.