Diuen que qui pega primer pega dues voltes i així va passar ahir al trinquet de Xeraco en la final de la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular de raspall, on Vicent i Ricardet es van proclamar campions en superar a Momblanch, Murcianet i Nicolás per 25-20. Tots els jocs es van aconseguir al dau. Així les coses, va guanyar la reballada i, efectivament, l’equip que va pegar primer.

Una partida intensa

La partida va ser sobretot intensa i molt ràpida en l’execució de les accions per part dels pilotaris. Tots cinc van signar una bona actuació, però la figura va ser Vicent. El de Xeraco va ser letal amb el traure, amb el qual va aconseguir un bon nombre de quinzes o va deixar rematades clares a Ricardet després de la restada defensiva del trio. Davant, el mitger del Genovés va destacar per la capacitat per a acabar el quinze. En el bàndol derrotat, Momblanch va tindre més presència, també per les bones tretes i perquè va haver d’entrar més en joc per la capacitat que tenia Vicent per a allargar la pilota. Encara així, Murcianet i Nicolás també van tindre protagonisme.

Bons intercanvis

Fins a la igualada a 10 va manar molt clarament l’equip que va ocupar el dau. A partir d’ací, quan la fatiga aparéixer i les pilotes anaven menys per estar més desgastades, es van veure bons intercanvis. S’imposava el traure, però al rest hi havia resposta i intenció a la mínima oportunitat. La final va ser un bon colofó per al campionat.