«Estic content. Així tinc temps per a descansar el muscle. És una cosa que necessitava», així es va expressar De la Vega una vegada conegut l’ajornament de la final del XXXV Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat d’escala i corda. El d’Almussafes es mesurarà amb Puchol II el pròxim 5 de desembre a Pelayo després que la Fundació acceptara la seua sol·licitud per posposar la final, a causa d’una lesió al seu muscle esquerre.

Tot i que De la Vega utilitza ambdues mans, «pegar-li en l’esquerra per dalt és una cosa natural per a mi. Necessite eixe colp per a jugar la final del mà a mà contra Puchol II, al que jo considere el número u. Si no, no podria atacar-li», va declarar el rest de 22 anys. L’ajornament de la final, del 29 de novembre al 5 de desembre, permet al rest recuperar-se «almenys entre un 70 i 80%», segons va indicar-li el reconeixement per part del doctor Buil.

Les molèsties al muscle

De la Vega arrossegava les molèsties al muscle «des d’abans del Campionat Individual, des del confinament», va apuntar. L’almussafenc sabia que «tenia una lesió i per això vaig sol·licitar l’ajornament», acollint-se a l’article 4 del reglament oficial de la competició. «Vull jugar en les millors condicions possibles», va ressaltar De la Vega.

Les molèsties es van agreujar amb el poc descans entre els quarts i les semifinals –tres dies–. «Als quarts de final contra Giner, sí que vaig poder usar el muscle per dalt, però contra José Salvador el meu muscle no va resistir. El tenia tocat», va assenyalar De la Vega.