La Federació de Pilota Valenciana ha realitzat al llarg d´ahir dijous una reunió telemàtica de la Junta Directiva, de caràcter extraordinari, per a tractar la situació sanitària i les noves mesures restrictives imposades per la Conselleria de Sanitat des del dia de hui segons la RESOLUCIÓ de 5 de gener de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’estableixen mesures preventives excepcionals i es modifiquen mesures contingudes en la Resolució de 5 de desembre de 2020.

Els seus membres han acordat per unanimitat:

- Ajornar esta setmana totes les partides federatives fins al següent cap de setmana, és a dir, es reprendran del 15 al 17 de gener. Incloent les finals o inici de competicions de Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, Tecnificació i CESPIVA, Autonòmics de Clubs.

- A partir del 15 de gener totes les partides federatives a tots els programes i categories, abans esmentades, tornaran a ser estrictament a porta tancada. Sols podran accedir als recintes esportius els jugadors, els jutges i un entrenador per equip, tant a individuals com a equips.

- Per últim, mantenir en l’agenda l’inici del programa «Pilota a l’Escola» en els col·legis sol·licitants, previst per al 18 de gener.

En qualsevol cas, aquestes mesures aniran revisant-se, per a poder veure al detall les modificacions i actualitzacions que realitze la Conselleria de Sanitat, veient l’evolució de la Covid-19.

Des que la Federació de Pilota Valenciana va reiniciar progressivament totes les seues competicions després del confinament s’ha garantit, mitjançant la revisió constant de les seues mesures de seguretat i prevenció sanitària als protocols per a cada programa així com la seua correcta implementació, la integritat de tots els jugadors, tècnics i públic. Des de juliol fins desembre de 2020 vam tindre la sort de ser dels primers esports a reprendre la seua activitat i només ha sigut gràcies al compromís i responsabilitat de tots. Per això demanem a tots la seua comprensió en estos difícils moments i agraïm la paciència dels federats.