El carrer de pilota de Borbotó va ser el lloc escollit per la FPV per a la disputa de les finals de la present edició. Allí, en la sessió matinal del dimecres dia de reis, coneguerem als campions de la primera categoria senior i juvenil, Herrera de Beniparrell i Jose del Marquesat. En el cas del campió absolut, va tindre un gran rival en Carlos del Marquesat, que no possar gens fàcil el triomf a Herrera. Fou una intensa partida, com demostra el 70 a 65 final del marcador, jugada de tu a tu, amb grans jugades per part dels dos protagonistes. Cal destacar també als seus feridors, Toni de Beniparrell i Felix del Marquesat, que feren molt be la seua funció. Amb aquest trofeu de campió, Herrera inscriu el seu nom a l’historial de la competició, on figuren grans jugadors de la modalitat com Roberto de Beniparrell, Juan Carlos «Xato d’Almenara», Javi «Moro» de Massalfassar, Oscar de Montserrat o Julian «Martí I» de Moncada.

Prèviament a la gran final tingué lloc la corresponent als juvenils, on Jose del Marquesat s’avançava al principi de la partida davant Albert del Tavernes Blanques. En el transcurs de la partida el jugador de l’Horta es recuperava fins aplegar a la igualada a 65. Últim joc de la partida i val net per a Albert des del rest, pero José es va refer, alçant el marcador i guanyant un nou títol per a l’escola del Marquesat.

Les finals planificades pel dissabte queden suspeses per les pròximes setmanes. En la final de Veterans, s’enfrontaran Pedro i Varea d’Onda. La final femenina la jugaran Andrea i Eva del CVP Montserrat. La final de segona categoria la jugaran Juanjo de Borbotó i Carlos del CPV Xirivella. La final de tercera la jugaran Josevi i Juan Carlos del CPV Vinalesa. La final de «A Curtes» la jugaran Jordi de Picanya i Alberto de Vinalesa.