Síguenos en redes sociales:

Marrahí cotitza a l’alça en la Lliga de Raspall

La victòria contra Vercher li permet pujar fins a la tercera posició i de moment esquiva en semifinals a l’equip de Tonet IV

Marrahí cotitza a l’alça en la Lliga de Raspall

Amb les quatre places de semifinals ja adjudicades, la Lliga Bankia de raspall està concretant en el tram final de la fase regular en quin ordre accedirà cada equip a la pròxima ronda. Ahir va començar la penúltima jornada al trinquet de Xeraco amb una sessió doble que va demostrar, principalment, que l’equip encapçalat per Marrahí continua millorant i fent-se més fort. Els seus rivals en les semifinals poden començar a preocupar-se.

Marrahí, Lorja i Murcianet es van imposar a Vercher, Canari i Ricardet pel resultat de 30-20. El desenllaç és bo per als dos trios si la premissa és evitar en les semifinals als millors fins a la data, Vicent, Tonet IV i José. I és que els vencedors s’han situat tercers en la taula mentre que els derrotats quasi s’han assegurat la segona posició en arribar al joc 20, que atorga 1 punt.

L’equip de Marrahí va tindre en el rest de Castelló al gran protagonista i artífex de la victòria, però amb els seus joves acompanyants aprofitant a la perfecció el treball fet des de darrere. L’eficàcia de Lorja i Murcianet va ser molta i millor va resultar el repartiment de la feina. Esta és la gran virtut de l’equip i on més està creixent, en la solidaritat per a jugar cadascun la pilota que pot aprofitar millor segons les seues característiques.

Vercher, Canari i Ricardet van començar gelats, la qual cosa va situar el marcador en 20-5 en contra. Una vegada van entrar en partida sí que van ser l’equip dur i complicat que està destacant pel domini del joc del dau i la capacitat defensiva al rest.

També ahir van jugar a Xeraco els dos equips que tanquen la classificació. Moltó, Roberto i Raúl es van imposar a Pablo, Brisca i Marc per 30-5. La partida es va trencar amb 10-5 en un joc renyit que perfectament podria haver suposat la igualada a 10. Però va sumar Moltó (15-5), que a partir d’eixe moment va tindre la iniciativa. Això sí, el trio de Pablo va fer mèrits per a acabar amb un tanteig prou més ajustat.

La jornada conclourà demà a Ontinyent on Vicent, Tonet IV i José defensaran la condició d’invictes davant Ian, Seve i Néstor, que ara són quarts, però poden recuperar la tercera posició.

En la Lliga d’escala i corda, hui comença la darrera jornada amb dues partides programades a Murla. Encara que les decisives, les que atorgaran les tres places que queden vacants en semifinals, es disputaran demà a Pelayo.

Pulsa para ver más contenido para ti