El pavelló municipal de Tavernes Blanques serà la seu de l’Autonòmic de One Wall Individual masculí i femení. La cita serà el pròxim dimecres 8 de desembre en jornada matinal per als xics i la jornada de vesprada per a les xiques.

En homes hi haurà 5 categories (Masculí A i B, Juvenil, Cadet i Infantil), amb 67 participants. Els duels estan previstos a partir de les 09:00 hores, mentre que les finals estan programades a les 13:30 hores.

Participaran els clubs d’Algímia, Almassora, Bicorp, Bonrepòs i Mirambell, Borbotó, Massalfassar, Meliana, Moixent, Montserrat, Muro Alcoi, Onda, Ondara, Orba, Parcent, Paterna, Pelayo, Pobla Vallbona, Polinyà del Xúquer i Tavernes Blanques.

En la categoria femenina hi haurà 4 categories (Femení B, Juvenil, Cadet i Infantil), el que suposa 35 jugadores més les 8 jugadores del Femení A (jugaren el Va de Dona), el que fa un total de 43. Les partides seran des de les 16:00 hores fins a les 19:00.

Els clubs que estaran representats són el d’Algímia, Beniparrell, Bicorp, Borbotó, El Genovés, Laguar, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Montserrat, Oliva, Rafelbunyol, Tavernes Blanques, Volea-Carlet, Xeraco

En aquesta edició, a més, destaca que la competició té un rècord de participació.