Una vegada superat el Trofeu Mestres, el mes de desembre es presenta com l’oportunitat d’aquells trofeus sense oficialitat, però que són claus en la idiosincràsia del calendari de la pilota professional per la seua tradicionalitat a l’hora de concloure cada temporada.

En raspall, el Trofeu Família Bataller – El Genovés es resoldrà el pròxim divendres al trinquet de la localitat la Costera. Ian i Tonet IV es disputaran el títol amb Moltó i Seve, després que els primers superaren a Vercher i Raúl per 25-20, i els segons eliminaren a Marrahí i Brisca per un resultat de 25-15.

Així mateix, l’escala i corda compta amb el Trofeu de Benissa. Puchol II i Pere es disputaran el pròxim dimecres un lloc a la final amb Giner i Nacho. El campionat es resoldrà el pròxim diumenge davant el trio compost per Francés, Tomàs II i Héctor que van desfer-se de Pere Roc II, Jesús i Carlos per 60-35 a la semifinal. Ambdues partides tindran lloc al trinquet de la població de la Marina Alta.

Més endavant serà el torn d’altres trofeus amb més rellevància com el Trofeu Mixt MasyMas que agrupa a ambdues modalitats professionals o aquells més relacionats amb les dates festives de Cap d’Any com el Trofeu Nadal de Pelayo o el Vicent Pérez Devesa de Benidorm, entre altres, tenint en compte les referències del calendari del mes de desembre de l’any 2020.