No queda res més. Només una partida separa als contendents de la final de la XXXI Lliga CaixaBank d’escala i corda d’un títol que resumeix l’esforç a llarg terme. Fa quatre mesos que va iniciar la competició per trios més destacada i hui es resoldrà al trinquet de Pelayo (17.15 hores, À Punt). Les formacions de La Pobla de Vallbona (Puchol II, Santi i Carlos) i de Pedreguer-masymas (Giner, Tomàs II i Héctor) són les aspirants a un títol que denota als pilotaris més regulars a l’inici de la temporada.

La trajectòria de Puchol II, Santi i Carlos no ha variat molt des que al mes de gener començarà la competició. Els poblans han estat el millor equip fins a la data. La primera volta de La Pobla de Vallbona va ser perfecta. Invictes, només obrir la segona volta van aplegar eixes partides perdudes que van servir per a encarar les semifinals amb altra perspectiva.

En l’anada, Puchol II i companyia van patir de valent. Enfront estava l’equip de Vila-real (Soro III, Javi i Hilari), el qual va avançar-se 20-40. La situació poblana va canviar amb sis jocs consecutius per a capgirar el marcador (60-50). En la tornada, els de Camp de Túria van adjudicar-se els quatre tantejos inicials per a controlar el duel amb més comoditat (60-35).

Els mateixos resultats es van viure en l’altra semifinal, encara que en una situació diferent. Giner, Tomàs II i Héctor van convertir-se en finalistes en la pròrroga. Això és possible a què els pedreguers van caure en l’anada davant Benidorm (Genovés II, Nacho i Álvaro Gimeno). En la tornada va ser el contrari i els de la Marina Alta va superar-se per véncer 60-35 i la partida va anar als jocs extres.