Els trinquets de L’Eliana, Massalfassar i Petrer tornaran a ser seu esta setmana de la que ja es la quarta jornada de la fase regular de la VIII Lliga Promeses d’escala i corda – Trofeu Caixa Popular. Pel moment, pràcticament assegurada la seua plaça en semifinals l’equip de Jorge Ruiz (Cpv Torrent) – Pere Buigues (Cpv Alfàs) i Óscar Castillo (Cpv Pelayo), que amb huit punts encapçalen ahora mateix la classificació general del torneig.

Esta jornada l’equip líder s’enfrontarà al de Dorian Juan (Cpv Guadassuar) – Xavi Boira (Cpv Vinalesa) – Isaac Garcia (Cpv Pobla Vallbona), que tot i que és el colista, empata a tres punts amb dos equips, dels sis participants, per tant, continuen intactes les seues possibilitats d’accedir a la ronda de semifinals del torneig. Aquesta partida es disputarà al trinquet de L’Eliana el pròxim dimecres 25 de maig a les 18.15 hores.

La formació d’Hèctor Navarro (Cpv Torrent) – Marc Barber (Cpv Massamagrell) i Rosendo Zamora (Cpv Torrent) és la que actualment ocupa la segona plaça de la clasificació, i també el té molt de cara per a classificar-se, amb els sis punts que actualment ténen al seu caseller. En aquesta jornada s’enfrontarà amb l’equip d’Ivan Dorado (Cpv Parcent) – Nacho Diago (Cpv El Puig) i Enric Càrcel (CPV Guadassuar), un dels equips que té tres punts, en partida que s’anuncia al trinquet de Massalfassar, també es disputará el pròxim 25 de maig, dimecres a les 18.15 hores.

Interessant jornada

La partida que tancarà aquesta interessant jornada tindrà lloc al trinquet Abelardo Martínez de Petrer, on s’anuncia l’equip de Pablo Verdú (Cpv Petrer) – Pau Anyó (Cpv Marquesat) i Ferran Gimeno (Cpv Pobla Vallbona) davant el de Jordi Ripoll (Cpv Laguar) – Antonio Aroca (Cpv Torrent) i Kiko Sanchis (Cpv Genovés), formació que ocupa la quarta posició amb cuatre punts. En aquest cas, partida per al pròxim dijous 26 a les 18.15 hores.