Les semifinals de la 30 Lliga de Palma Trofeu Diputació d’Alacant s’han posat en marxa a Primera i Segona. La tercera categoria ha completat els quarts de final i ja té definits els emparellaments del pas previ a la gran cita dels dies 23 i 24 a Agost.

A la màxima categoria, Relleu Telecom i Benidorm han agafat un clar avantatge de cara a les partides de tornada, que hauran de revalidar el pròxim cap de setmana. El vigent campió va guanyar amb solvència al carrer de Sella (1-10) i té moltes possibilitats de disputar la que seria la seua quarta final consecutiva. Abans, haurà de jugar-se la partida de tornada el domingo a las 11:00 en el carrer Major de Relleu.

El mateix marcador, però com a local, va aconseguir Benidorm davant la visita de la Vall de Laguar. El 10-1 final complica molt el camí cap a la final per als de la Marina Alta, que hauran d’apurar les seues opcions al carrer de Benimaurell contra els benidormers.

A Segona, Agost va demostrar la seua condició de campió de la fase regular i va guanyar la partida d’anada de semifinals davant Sella B (3-10). Per la seua part, Vall de Laguar va mostrar-se intractable davant Relleu: el 10-1 final deixa l’eliminatòria molt de cara per als guarers.

A la categoria de bronze aquest cap de setmana es completaren els quarts de final. Els tres campions de grup compliren a les partides de tornada i obtingueren el seu bitllet per a semifinals.

El que més difícil ho tenia era Xixona, que havia caigut a l’anada davant el Campello (10-8), però els xixonencs s’imposaren a casa per 10-5. Xàbia, que portava un 10-3 d’avantatge, tornà a guanyar a Crevillent, en aquesta ocasió per 10-8. Pel que fa a Sella, resolgué la tornada amb un 10-0 davant Polop després del 10-8 favorable de l’anada. L’altre equip semifinalista serà Cocentaina. Els del Comtat guanyaren a Tibi (3-10), triomf que afegir a l’aconseguit a l’anada (10-2). D’aquesta manera, les semifinals a Tercera seran Cocentaina-Xàbia i Sella-Xixona, que es jugaran els pròxims dos caps de setmana.