El dimarts passat es va presentar una nova edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, i ja són 36 els anys que porta en marxa. Amb la presència de quasi tots els clubs participants, tot i les complicades dates en les quals ens trobem, fa calor, hi ha partides de festes... es va viure el primer acte del torneig. El mateix començarà a principis de setembre, jugant-se les finals a mitjans de desembre en el carrer de Godelleta i el trinquet de Vilamarxant.

El president de la FPV, José Daniel Sanjuán, es va acomiadar en esta presentació com a president, ja que no es presenta a les eleccions, i no estarà per a les finals de l’edició d’enguany. Va posar en valor la competició i sobretot els més d’un centenar d’equips que lluitaran enguany pel títol de campió de cadascuna de les tretze categories que conviuen en el panorama de la competició.

Per la seua banda, l’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, va manifestar que la població que ell presideix té una gran tradició per la pilota, que compta amb una escola de pilota emergent. L’alcalde de Godelleta, Rafa Fora, va agrair a la Federació per comptar sempre amb el municipi i les seues instal·lacions. Com a colofó, Vicente Vilata, CEO d’Edicom va mostrar el seu agraïment a la Federació i als representants dels ajuntaments «per acompanyar-nos en un dia com el de la presentació. Reiterem el nostre compromís amb la pilota valenciana, ja que per a nosaltres és important patrocinar per a ajudar-nos a ser coneguts en la Comunitat Valenciana. Som la primera empresa tecnològica de la Comunitat Valenciana, dins el nostre sector, de les primeres del món».