Els JECV de raspall individual afronten la segona jornada

Aquest cap de setmana jugaran en les categories Aleví, Cadet i Juvenil

levante-emv. valència

Els XLII Jocs Esportius de raspall individual continuen aquest cap de setmana. Un total de 165 Alevins, 74 Cadets i 36 Juvenils seran els que s’amidaran en aquesta ocasió. Els Benjamins i Infantils descansaran.

Les seus on es disputarà aquesta jornada són en la província d’Alacant i València, concretament Benidorm, Ondara, Orba, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Oliva, Piles, Xeraco, Castelló (Ribera Alta), El Genovés, La Llosa de Ranes, Quatretonda, Alcàsser, Bonrepòs i Mirambell i Rafelbunyol.

Les escoles destacades en la primera jornada de les categories Benjamí i Infantil van ser La Llosa de Ranes, Alfara del Patriarca, Bonrepòs i Mirambell i Pego que s’han classificat entre les millors.

En la modalitat per equips, jugaran un total de 107 Benjamins, 108 Alevins, 89 Infantils, 59 Cadets, 26 Juvenils. És a dir, 384 seran els participants. Com també en la categoria individual competiran escoles de les tres províncies de la Comunitat.

La competició es disputarà en les seus d’Alfara del Patriarca, Bonrepòs, Rafelbunyol, Pelayo, Quatretonda, Moixent, Genovés, Ontinyent, Alzira, Guadassuar, Alcàsser, Torrent, Piles, Bellreguard, Xeraco, Oliva, Onda, Benidorm i Petrer.