En marxa la segona jornada de la Lliga Autonòmica d’escala i corda

Vinalesa s’imposà a Moncada en partida avançada; Petrer, Moixent i Xilxes lideren les classificacions

levante-emv. valència

Aquest cap de setmana es completa la 2ª jornada de la 26 Lliga Autonòmica d’escala i corda - Trofeu Diputació de València 2024. En partida avançada, Vinalesa s’imposà per 60-30 a Moncada. La jornada es completa amb els duels Trinquet de Torrent A-Amics de la Ribera A (dissabte, 16:15 hores), Les Alcusses Moixent A-Petrer A (diumenge, 16:30 hores) i Marquesat-Lanzadera Montserrat A al grup A. Al grup B, jugaran CPV La Baronia B contra Camisolar Massamagrell A i Rafasport–Joma Castellón Xilxes A - La Baronia A (dissabte, 16:30 hores).

A la primera jornada, Petrer A es va enfrontar a Marquesat A i va véncer per un ampli resultat de 60-10. Pel que fa a Lanzadera Montserrat A, va caure en casa davant Trinquet de Torrent A per 30-60.

Els dos equips companys de club, la Baronia A i B, s’amidaren al seu trinquet. Després de dues hores de partida el vigent campió (La Baronia A) es va imposar per 60-50 sumant 2 i 1 punt respectivament.

Al duel Amics de la Ribera A contra Les Alcusses de Moixent A, els moixentins van fer un pas endavant amb un ampli resultat de 10-60.

CPV Moncada A es va veure les cares amb Rafasport – Joma Castellón Xilxes al trinquet de Massalfassar. L’equip de Xilxes es va imposar per 35-60 emportant-se els 3 punts. Per últim, Camisolar Massamagrell A es va enfrontar a CPV Vinalesa: 60-55 va ser el resultat final.