Doble empat al primer lloc de la Copa Hivern de galotxa

Borbotó B, Montserrat C, Faura A i Montserrat A lideren la classificació després de la quarta jornada

fedpival. València

A la 5ª Copa Hivern - Trofeu Diputació de València 2024 es va produir un doble empat a la categoria Vaqueta. Borbotó B, Montserrat C, Faura A i Montserrat A ocupen el primer lloc després de disputar la quarta jornada. Cal destacar que a la pròxima jornada s’acaba la fase regular i quedaran servides les semifinals, que donaranpas el dia 3 de març a les finals al Carrer Major de Foios.

Al grup A, Montserrat C empata amb 9 punts al primer lloc amb Borbotó B. Faura B, per la seua part, continua al tercer lloc amb 4. Massalfassar continua amb 1 punt en l’últim lloc.

Pel que fa al grup B, Montserrat A ocupa el primer lloc amb 7 punts i empata amb Faura A. Marquesat va baixar al tercer lloc amb 6 punts i Albuixech B es manté al quart lloc.

A l’última jornada de la fase regular s’amidaran Albuixech A contra Electrofassar Massalfassar A i CPV Borbotó B s’enfrontarà a Beniauto Faura B al grup A. Econsost Albalat dels Sorells es veurà les cares amb Albuixech B i Navagro Faura A ho farà a Lanzadera Montserrat A.