Arranca el 37 Campionat Autonòmic de Frontó Parelles

Aquesta setmana es disputa la primera jornada a les 10 categories del torneig

Els equips del Puig, favorits. | FEDPIVAL

Els equips del Puig, favorits. | FEDPIVAL / levante-emv. valència

levante-emv. valència

62 equips de 26 clubs de les tres províncies de la Comunitat Valenciana són els protagonistes de la 37 edició del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles - Trofeu Diputació de València 2024, que ja està en marxa.

Les categories entre setmana inicien la competició a partir del dimecres 20, mentre que les de cap de setmana i femenines ho fan el dia 23.

En total són 10 les categories que integren el campionat: Primera, Segona i Tercera Cap de Setmana i Entre Setmana, Primera i Segona Femenina, Cadet i Infantil.

Dels 62 equips participants, 1 pertany a la província d’Alacant (Dénia), 3 a la de Castelló (Almenara, Xilxes i Castelló de la Plana) i 22 a la província de València: Alfara del Patriarca, Almussafes, Beniparrell, Bonrepòs i Mirambell, Borbotó, Carlet, Casinos, Castelloner, Manises, Marquesat, Meliana, Moixent, Moncada, Ontinyent, La Pobla de Vallbona, La Pobla Racó, El Puig, Quart de Poblet, Tavernes Blanques, Campanar, Pelayo i Vinalesa.

A Primera masculina, el campió debutarà amb el duel ‘fratricida’ El Puig A-El Puig B el diumenge a les 18:00 hores. Almussafes i Quart de Poblet A obriran la jornada dissabte a les 11:00, mentre que Quart B s’enfrontarà a Racó la Pobla de Vallbona diumenge a les 12:00. A Primera femenina, Meliana A-Meliana B i Alfara-Beniparrell seran els duels de la jornada inaugural.